SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Nadal va fi favoritul numărul unu la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Rafael Nadal, cîştigătorul de anul trecut al Wimbledonului, va fi cap de serie numărul unu în cadrul ediţiei 2009 la masculin, în timp ce Dinara Safina va ocupa prima poziţie la feminin.

Organizatorii de la All England Club au anunţat capii de serie pentru ediţia 2009 a turneului de la Wimbledon. La cel de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului se foloseşte un clasament propriu, în funcţie de rezultatele pe iarbă. Roger Federer părea favorit să ocupe locul unu pe lista capilor de serie, dar acesta a fost surclasat de Nadal.

Nu există diferenţe prea mari, cele mai importante mişcări fiind cele ale lui Marat Safin (locul 23 mondial, cap de serie numărul 15), Ivo Karlovici (LOCUL 31 mondial, cap de serie numărul 23) şi Maria Sharapova (locul 59 mondial, cap de serie numărul 24).

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (6)
 •  18 Iunie 2009, 18:48

nu mai prinde nadal nici finala, dc ajunge in semifinale il bate murray. is curios dc iarba va fi la fel de lenta ca anu trecut, sau a fost schimbata(mai rapida). dc a devenit mai rapida atunci clar federer e principalul favorit.

 •  17 Iunie 2009, 22:04

pe hartie da dar moral federer are 6 finale la rand la wimbledon ,regele ierbii nimic nu mai e de spus.

 •  17 Iunie 2009, 21:12

nadal e cel mai bun,dak ar fi perfect sanatos nu ar avea rival,tr sa recunoastem...e clar numarul 1 in tenis in momentul de fata

Vezi toate comentariile (6)
Comentează