SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Naomi Osaka a dezvăluit ce i-a șoptit Serena Williams în timpul ceremoniei de la US Open: "M-am simțit ca un copil"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 09:46

Naomi Osaka a câștigat US Open, fiind primul ei titlu de Grand Slam din carieră, la capătul unui meci în care Serena Williams s-a certat cu arbitrul Carlos Ramos, fiind penalizată în trei rânduri.

În timpul ceremoniei de premiere, Osaka a început să plângă, iar Serena a încercat s-o calmeze și i-a șoptit la ureche: "Mi-a spus că e foarte mândră de mine şi să fiu sigură că publicul nu pe mine m-a huiduit. Nu înţelegeam ce se întâmplă, era foarte multă gălăgie. Am fost foarte tensionată", a declarat Osaka, în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

"Când am îmbrăţişat-o pe Serena la fileu, m-am simţit din nou ca un copil. Când eram mică, în clasa a treia, am scris o compunere despre ea. Am spus: «Vreau să fiu ca ea». Probabil că o mai am încă pe undeva" Naomi Osaka

  • CONTEXT:  Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
174788263359912
JM Cph  •  13 Septembrie 2018, 12:49

"Mi-a spus că e foarte mândră de mine şi să fiu sigură că publicul nu pe mine m-a huiduit.....". Ipocrizie maximă!!!! A stricat toată munca acestui copil muncitor și cu mult bun simț (prea mult pentru vremurile pe care le trăim...) care a meritat pe deplin să câștige.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează