SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Cuvinte mari ale lui Naomi Osaka despre Bianca Andreescu: „E mai bună decât am fost eu anul trecut!” + Jucătoarea din Japonia a cheltuit 6,9 milioane de dolari într-o tranzacție

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 17:02

Bianca Andreescu (19 ani, 6 WTA) și Naomi Osaka (21 de ani, 4 WTA) se înfruntă în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Beijing. Japoneza a avut cuvinte de laudă la adresa campioanei de la US Open 2019.

  • Primul duel direct dintre Andreescu și Osaka se va disputa vineri, după ora 16:00

„Am urmărit-o atent la turneul de la Toronto, pe care l-a și câștigat. E destul de evident că e o jucătoare excepțională. Simt că este mai bună decât eram eu anul trecut. Mi se pare tare. Am la rândul meu mult lucruri de învățat de la ea”, a declarat Osaka conform WTA Insider. 

Rezumatul meciului dintre Andreescu și Brady, din „optimi”

Osaka și-a luat casă de 6,9 milioane $

Presa din Statele Unite ale Americii a dezvăluit că nipona Naomi Osaka a plătit 6,9 milioane de dolari pentru o vilă în Beverly Hills. Fostul lider mondial a achiziționat locuința de la celebrul interpret Nick Jonas.

11.969.214 $a obținut Naomi Osaka în carieră de jucătoare

Vezi și:

WTA BEIJING // Bianca Andreescu a depășit-o pe Halep în clasamentul WTA! Pe ce loc poate ajunge Simona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mplttev
mplttev  •  03 Octombrie 2019, 23:38

Bianca a jucat 50 de meciuri anul ăsta, a câștigat 45 ! O performanță fantastică. N-a mai pierdut de pe 30 Mai când era învinsă de Kenin.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  03 Octombrie 2019, 21:23
Postat de adi_stelistul pe 03 Octombrie 2019, 19:39

Bianca este, fără discuție, jucătoarea anului. Are un GS, un Mandatory și un P5 în palmares. Doar Barty, dacă învinge aici, la Beijing, o mai poate depăși. Fără pauza medicală lungă Bianca era nr.1 acum. Oricum, cred ca acest Andreescu-Osaka e primul dintr-o serie lungă ce va urma. Cele două par să fie jucatoarele următorului deceniu.

Bibi este de-a dreptul fascinanta, nu am mai vazut de la Steffi Graf o asemenea maiestrie in lovirea mingiei. Evident ca o respect pe Simona, deci nu o sa ma apuc acum sa fac comparatii aiurea intre pere si mere doar pt ca ambele joaca tenis, insa Bibi are viitorul inainte cu conditia sa o ajute sanatatea.

merace
merace  •  03 Octombrie 2019, 19:47

Ma bucur ca se schimba generatiile in tenis si au aparut atatea tinere de valoare! Tin cu Simona, dar si cu Bianca! Poate se vor si intalni la WTA Finals! Daca Bertens merge bine, o lasa pe Serena rezerva! :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează