SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Năstase: ”Am crezut mereu că Federer poate cîştiga la Roland Garros”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Ilie Năstase, cel mai bun tenisman român, spune că a fost mereu sigur că Roger Federer poate triumfa la Roland Garros.

”Meciul s-a jucat în condiţii dificile. Suedezul a încercat să facă un joc bun, dar meciul s-a dus într-o singură direcţie. Soderling nu s-a simţit în largul lui din cauza vîntului, Federer s-a adaptat mai repede. A meritat să cîştige acest meci.

El îşi pierduse încrederea cînd juca aici, dar acum şi-a recăpătat-o. Oamenii au pus presiune multă pe el, dar am crezut mereu că poate cîştiga aici”, a spus Ilie Năstase la Eurosport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
felipes22
felipes22  •  07 Iunie 2009, 23:25
Postat de pe 07 Iunie 2009, 23:08

Ba, terminatilor, cum puteti sa vorbiti ma asa despre Ilie Nastase? Pai Ilie Nastase a fost cel mai bun tenisman din lume, pe cand voi sunteti niste ratati in spatele unor monitoare!

ai dreptate in totalitate si pt analfabeti si cei ce critica si habar nu au de acest sport sau de cine a fost ILIE NASTASE, sa stie toata prostimea ca el a fost PRIMUL NR. 1 DIN ISTORIA TENISULUI LA NIVEL DE CLASAMENT IN 1973...

 •  07 Iunie 2009, 23:15

pacat ca animale neevoluate ca tine au acces la internet... si sunt multi altii ca tine care posteaza comentarii pe site...

 •  07 Iunie 2009, 23:08

Ba, terminatilor, cum puteti sa vorbiti ma asa despre Ilie Nastase? Pai Ilie Nastase a fost cel mai bun tenisman din lume, pe cand voi sunteti niste ratati in spatele unor monitoare!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează