SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Năstase îl atacă dur pe Hănescu: ”Nu l-am văzut jucînd pentru că nu ajunge pînă în semifinale sau finale”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 13:30

Ilie Năstase, dublu finalist la Wimbledon în 1972 şi în 1976, l-a atacat dur pe Victor Hănescu, singurul jucător român prezent pe tabloul principal masculin al turneului londonez.

Eu mă uit doar la meciurile din semifinale şi finale. Nu l-am văzut pe Hănescu jucînd pentru că nu ajunge niciodată atît de departe. Nu am urmărit nici un jucător de tenis din România pentru că nu am pe cine să văd”, a declarat Năstase pentru evz.ro

Fostul lider mondial a afirmat că la ediţia din acest an de la Wimbledon nu vor apărea surprize, iar lupta pentru trofeu se va da între jucătorii din top 3. ”Se joacă între cei trei-patru jucători de la vîrf. Poate să cîştige oricine, Federer, Nadal, Djokovici sau chiar Murray. Sînt de valori echilibrate, aşa că e greu de spus cine va ieşi învingător. Nu va mai ajunge în finală un Tomas Berdych, aşa cum a fost în 2010”, a spus Năstase.

Victor Hănescu debutează astăzi la Wimbledon. În primul tur, românul joacă împotriva cehului Jaroslav Pospisil, ocupantul poziţiei 125 ATP. Hănescu nu are amintiri plăcute de la turneul londonez după ce anul trecut, în timpul partidei cu Daniel Brands, din turul trei cînd i-a scuipat pe spectatorii din primele rînduri ale arenei.

Şansele lui Victor Hănescu pentru a se impune la turneul de la Wimbledon sînt de 1001.00.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
john.lip.
john.lip.  •  21 Iunie 2011, 12:48

Încă odată "Marele tenismen"aruncă mucii-n fasole".Dacă afirmaţiile sale erau ale unui anonim în ale sportului,le consideram juste,dar când acestea aparţin fostului preşedinte al Federaţiei Române de Tenis mă lasă perplex şi confirmă faptul unui caracter,cel puţin îndoelnic.În loc să-ţi asumi,partea de vină vizavi de situaţia jalnică,fără precedent din Tenisul masculin,preferi un atac la singurul jucător pe care-l mai avem în top 100.Chapo bas pentru primul nr.1 ATP.,dar OMUL Ilie este o DEZILUZIE.Dacă poţi d-le,Ilie să-ţi asumi,cel puţin o singură BRAVURĂ din mandatul de la Federaţie sunt gata să-ţi cer scuze.Concluzia: Dacă tăceai TENISMEN rămâneai.

euoltean
euoltean  •  21 Iunie 2011, 02:18

Intelegeti bai manelistilor ca e normal ca Nastase sa nu piarda timpul urmarind altceva decat la varf! Asta incearca alt Ilie = Balaci sa va explice de ani de zile, dar voi - sa nu va jignesc- nu pricepeti! Ori esti campion ori nu!

euoltean
euoltean  •  21 Iunie 2011, 02:12

Bravo Ilie! Trebuie sa le spuna cineva si ca sint sportivi de consumatie, iar ziarele incearca doar sa vanda imagini ieftine. O ATITUDINE DE ADEVARAT CAMPION!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează