SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

New York de lux » La ce strategii apelează jucătorii de tenis pentru a minimaliza costurile cazării în cele mai tari hoteluri

Articol de - Publicat joi, 06 septembrie 2018 15:33

Jucătorii de top de la US Open își asigură reduceri la costurile de cazare promovând locurile unde stau pe rețelele de socializare.

Simona Halep, Garbine Muguruza, Stan Wawrinka sau Nicolas Mahut au publicat în ultimele două săptămâni pe Instagram poze de la hotelurile în care s-au cazat. Lucru mai puțin obișnuit. New York Times a găsit explicația acestui comportament, având în vedere că în puține rânduri jucătorii de tenis se expun atât de mult. Explicația vine din prețurile mari pe care le au hoteluri din Manhattan, iar pentru a le minimaliza, jucătorii de top ajung la înțelegeri, de genul: promovarea locului unde stau sau întâlniri cu unii dintre oaspeți pentru sesiuni de autografe și poze.

Simona în hotel cu surorile Williams, Nadal și Kyrgios

La turneele organizate de WTA și ATP, care sunt sub cele de Mare Șlem, jucătorii de pe tabloul principal au asigurate 5 nopți de cazare la hotelul oficial. La US Open, organizatorii le oferă jucătorilor 400 de dolari pe zi pentru a-și plăti cazarea, însă pentru jucătorii de top este puțin. La Lotte Palace New York, locul unde a stat în acest an Simona Halep, un apartament de lux pornește de la 1.000 de dolari pe noapte. Liderul WTA a postat pe Instagram la finalul șederii sale, care anul acesta a fost scurtă. În același loc, unul cotat cu cinci stele, s-au mai cazat Serena și Venus Williams, Rafael Nadal sau Nick Kyrgios.

Camere mai mari

Caroline Garcia, 6 WTA, a vorbit pentru New York Times despre aranjamentul său din acest an, care i-a permis să beneficieze de camere mai mari pentru ea și staff-ul său la hotelul New Yorker. "A fost important pentru că în Manhattan încăperile sunt destul de mici. A fost o înțelegere rezonabilă, nu mi-au cerut să postez zece fotografii, ci doar una sau două", a spus franțuzoaica. Unele hoteluri chiar dau comunicate de presă cu o listă a jucătorilor care sunt cazați la ei, dar le asigură jucătorilor intrări separate pentru a evita mulțimile. 

Ofertă de aproape 2.000 de dolari

Nicolas Mahut și partenerul său de la dublu Pierre-Hugues Herbert s-au cazat în acest an la The Quin. Iar hotelul oferă în această perioadă pachete care se intitulează "O adevărată experiență ca la US Open", care costă 1.995 de dolari pe noapte și care include oportunități de întâlniri cu diverși jucători de tenis care sunt cazați pe parcursul turneului la acest stabiliment. Nicolas Mahut a primit în schimb două camere gratis și alte două la un preț redus. "E o afacere bună pentru jucători", a spus pentru New York Times francezul. 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mountytoma
mountytoma  •  07 Septembrie 2018, 11:20

eu cred ca vor sa minimizeze costurile alea, nu sa le minimalizeze... ar trebui sa minimalizam noi importanta pe care o acordam unor jurnalisti care au chiulit la orele de gramatica...

rocky2
rocky2  •  06 Septembrie 2018, 22:18

Saracii jucatori de tenis, sa le plangem de mila!

xnread
xnread  •  06 Septembrie 2018, 21:22

Bună seara. Nu observ ceva degradant ori ilogic în încercarea de a minimaliza pe cât posibil cheltuielile. De ce să nu profite dacă li se oferă posibilitatea?:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează