SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Nick Kyrgios îl pune la zid pe Djokovic după cazurile de COVID-19 de la turneul sârbului: „O decizie idioată, Novak! Uite ce s-a întâmplat”

Nick Kyrgios. foto: Guliver/Getty Images
Nick Kyrgios. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 18:33 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 19:21

Nick Kyrgios (25 de ani, 40 ATP) critică modul în care s-a desfășurat Adria Tour, turneul demonstrativ pornit după o inițiativă a liderului mondial Novak Djokovic. 

Australianul a avut o replică dură după ce Grigor Dimitrov și Borna Coric, doi jucători care au participat în acest week-end la turneu, s-au infectat cu noul tip de coronavirus.

A fost o decizie idioată ca acest turneu să continue. Recuperare uşoară, băieţi, dar iată ce se întâmplâ când nu se respectă protocolul. Nu este o glumă”, a afirmat australianul, potrivit BBC.

Tenis cu spectatori în tribune, fără distanțare socială

Adria Tour a fost un turneu  pornit după o idee a lui Novak Djokovic. A debutat la Belgrad, a continuat la Zadar și urma să mai aibă loc la Banja Luka (3-4 iulie) și să se încheie pe 5 iulie, tot în capitala Serbiei. 

Timp de mai multe săptămâni, în weekend-uri, tenisul trebuia să revină pe zgura europeană în orașe din fosta Iugoslavie. Un circuit pornit la ideea lui Novak Djokovic și la care participă nume importante ale tenisului actual: Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, între alții. Evenimentul a fost lansat pe 12 iunie, la Belgrad, cu o partidă demonstrativă de dublu mixt, în tribune aflându-se în jur de 2.000 de spectatori. Mulți dintre ei fără măști de protecție și așezați în grupuri.

Grigor Dimitrov și Borna Coric, depistați pozitiv cu coronavirus

Organizatorii Adria Tour au anunțat luni că dintre cele 21 de teste efectuate jucătorilor și membrilor echipelor doar trei au ieșit pozitive. Totul a pornit, după ce Grigor Dimitrov a anunțat că s-a infectat cu SARS-COV-2. Printre ele se află și cel al croatului Borna Coric, 33 ATP, cel care a jucat sâmbătă împotriva bulgarului la Zadar, al doilea oraș în care a poposit Adria Tour, după Belgrad. 

VIDEO. Alexandra Cadanțu vorbește despre meciurile trucate din tenis: „Mi s-au făcut câteva propuneri, dar am refuzat”

Citește și alte știri din tenis: 

Djokovic s-a testat la Belgrad » Cilic, Zverev și Rublev intră în izolare timp de 14 zile

Grigor Dimitrov, testat pozitiv cu COVID-19, după petrecerea cu Djokovic » Mesaj de pe patul de spital: „Îmi pare rău”

VIDEO Petrecere nebună cu Djokovic, Thiem, Zverev și Dimitrov în prim-plan! Filmați dezbrăcați într-un club din Belgrad

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează