SPORTURI  »  TENIS  »  ACUZAȚII

A pledat vinovat! Verdict în dosarul în care Nick Kyrgios a fost acuzat de fosta iubită de agresiune și violență domestică

Nick Kyrgios a venit în cârje la tribunal / Sursă foto: Imago Images +10   FOTO
Nick Kyrgios a venit în cârje la tribunal / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 09:46 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 10:22

Nick Kyrgios (27 de ani, #20 ATP) a pledat vinovat în dosarul în care fusese acuzat de agresiune asupra fostei iubite, Chiara Passari. Australianul și-a recunoscut fapta violentă și a scăpat astfel de condamnare, notează Gazzetta dello Sport.

Kyrgios și-a făcut apariția la audierile de la tribunalul din Canberra în cârje, după ce la jumătatea lunii ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Chiar dacă australianul a pledat vinovat, acuzația de agresiune a fost respinsă de tribunal, din cauza naturii minore a incidentului și a faptului că jucătorul de la Antipozi prezenta un risc mic de recidivă.

Nick Kyrgios: „Sunt recunoscător instanței”

„Respect decizia de astăzi și sunt recunoscător instanței pentru că a respins acuzațiile fără condamnare. Nu mă aflam într-un loc bun când s-a întâmplat acest lucru și am reacționat în fața unei situații dificile într-un mod pe care îl regret profund”, a declarat Kyrgios vineri dimineață. 

Kyrgios a fost acuzat vara trecută că a bruscat-o pe fosta parteneră de viață. Incidentul ar fi avut loc în 2021, potrivit CanberraTimes, când finalistul de la Wimbledon și-ar fi pus la pământ fosta iubită după o ceartă violentă. 

Nick Kyrgios, chemat în fața instanței pentru că și-ar fi agresat fosta iubită

Fapta pentru care Kyrgios este acuzat intră la categoria de „agresiune comună”, pedeapsa maximă în acest caz fiind 2 ani de închisoare.

Nick Kyrgios și Chiara Passari au avut o relație zbuciumată, pătată de infidelitate și de reproșuri violente.

Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
Foto: Instagram @ chiarapassari
+6 FOTO

La începutul lui decembrie 2021, luna în care Kyrgios ar fi agresat-o pe Chiara, aceasta a publicat câteva dintre conversațiile șocante pe care - susține ea - le-a avut cu rebelul din tenis.

În cadrul acestora, Kyrgios i-ar fi spus să „nu te spânzuri în seara asta”, „taci din gură” și „ești toxică”.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Noua viață a Serenei Williams: „El e tăurașul Antonio Enrique Cortez Leche!” » Imagini senzaționale de la ferma din Florida

EXCLUSIV Andreea Prisăcariu, transformată complet » Interviu despre viață, tenis și bullying: „Am avut experiențe pe care nu voiam să le trăiesc” + momentul care a făcut-o să plângă în hohote

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Februarie 2023, 12:36

Cel mai mare tenismen al tuturor timpurilor ...este inconjurat de femei frumoase...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează