SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Noi probleme la Australian Open » Un sportiv s-a revoltat din cauza condițiilor: „E horror, toată lumea e îngrijorată”

Viktor Troicki (202 ATP) FOTO IMAGO +4   FOTO
Viktor Troicki (202 ATP) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 11:41 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 11:49

Viktor Troicki (202 ATP) s-a revoltat după decizia organizatorilor de la Australian Open de a carantina peste 70 de sportivi înainte de turneul de Grand Slam.

Viktor Troicki este dezamăgit de condițiile din Australia. Toți jucătorii care sunt izolați în cameră nu se pot antrena deloc în această perioadă. Organizatorii au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul de Grand Slam în condiții de maximă siguranță.

Viktor Troicki: „E horror, toată lumea e îngrijorată”

„E haos total, e horror, toată lumea e îngrijorată. Sunt izolat pentru 14 zile, nu pot părăsi camera. Nu pot să mă antrenez! Cum să fiu apt pentru un meci de cinci seturi dacă stau în cameră? Dacă știam că va fi așa, nici nu mai veneam!

Toată pregătirea s-a irosit. După ce stau în pat două săptămâni, e clar că voi reveni la forma normală într-o lună și jumătate. Toată situația asta îmi produce haos în carieră” a declarat Viktor Troicki pentru publicația Tennis World USA.

Sorana Cîrstea se antrenează în camera de hotel

Sorana Cîrstea stă și ea în izolare, după ce o parte dintre persoanele care s-au aflat în avionul cu care a venit în Australia au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Sportiva din România s-a filmat în timp ce se antrenează în camera de hotel și a postat rezultatul pe contul de Instagram. „Ziua 5 de izolare. Sau poate 6? Am pierdut șirul. Lucrez la loviturile chip and charge”, a scris jucătoarea de tenis.

VIDEO. US Open 2020 » Sorana Cirstea - Johanna Konta

Citește și alte știri despre Australian Open:

Andy Murray nu poate participa la Australian Open: „Am fost într-un dialog constant cu autoritățile, sunt foarte dezamăgit”

Guido Pella îi critică pe Nadal și Thiem: „Tăcerea lor e ciudată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  25 Ianuarie 2021, 20:34

O adunatura de nesimtiti rasfatati. Va obliga cineva sa participati? Ah, banii ii vreti ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează