SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic, final de an? Marca dezvăluie că sârbul s-ar putea opera! Care sunt consecințele în clasamentul ATP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 14:18

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) are probleme la umăr după accidentarea suferită la US Open, când a fost nevoit să se retragă în timpul partidei din optimi cu Stan Wawrinka (34 de ani, 19 ATP). Marca scrie că sârbul s-ar putea opera, ceea ce ar însemna că acesta nu va mai juca în 2019. 

Conform jurnaliștilor spanioli, Djokovic a vizitat recent o clinică privată din Elveția unde s-a mai tratat și în trecut, când a fost accidentat la cot. În funcție de discuțiile pe care le va purta cu medicii, Djokovic va decide dacă se va opera sau nu.  

Cum Djokovic are de apărat nu mai puțin de 2.600 de puncte până la finalul anului, sârbul i-ar putea ceda locul 1 în clasament lui Rafael Nadal, cel care s-a apropiat la aproximativ 600 de puncte de Nole după victoria de la US Open. 

Djokovic ar mai fi trebuit să participe la turneele de la Shanghai, Paris și Londra (Turneul Campionilor), însă problema de sănătate întâmpinată la Flushing Meadows l-ar putea costa pe sârb întreg sezonul. 

Rezumatul meciului Djokovic - Wawrinka:

Vezi și: 

ANALIZĂ "Sunt confirmări, nu doar promisiuni!" Luminița Paul, specialistul GSP în tenis, explică ascensiunea „maratoniștilor” Bianca Andreescu și Daniil Medvedev, marile surprize de la US Open

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează