SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

VIDEO+FOTO Djokovic e în semifinale la Roland Garros, după un meci bizar » Fanii au întrerupt partida dintr-un motiv incredibil

Sfertul de finală de la Roland Garros, dintre Novak Djokovic (1 ATP) și Matteo Berrettini (9 ATP) a fost întrerupt la scorul de 6-3, 6-2, 6-7(5), 3-2, din cauza fanilor de pe arena Philipe Chatrier. +9   FOTO
Sfertul de finală de la Roland Garros, dintre Novak Djokovic (1 ATP) și Matteo Berrettini (9 ATP) a fost întrerupt la scorul de 6-3, 6-2, 6-7(5), 3-2, din cauza fanilor de pe arena Philipe Chatrier.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 00:56 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 21:01

Novak Djokovic (1 ATP) a trecut de Matteo Berrettini (9 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-7(5), 7-5, într-un sfert de finală întrerupt momente bune de fanii care au refuzat inițial să părăsească arena Philippe Chatrier. În semifinalele Roland Garros 2021, sârbul va juca împotriva lui Rafael Nadal (3 ATP).

Novak Djokovic a început perfect în disputa cu Berrettini, al doilea italian scos în cale la Roland Garros 2021, după tânărul Musetti. Sârbul a greșit puțin în primele două seturi, a avut procentaje ridicate pe serviciu și s-a desprins rapid.

Actul cu numărul 3 a fost dominat de serviciul lui Matteo. Acesta a servit 7 ași, nu i-a oferit lui Nole nicio minge de break și s-a impus la tie-break.

Meciul Novak Djokovic - Matteo Berrettini, întrerupt de fani

Disputa dintre Djokovic și Berretini va rămâne în istoria turneului pentru un moment unic. Restricțiile de pe teritoriul Franței prevăd ca oamenii să revină acasă înaintea de ora 23:00. Acest moment s-a petrecut la scorul de 3-2 pentru Djokovic, în setul cu numărul 4.

Spectatorii de pe arena Philippe Chatrier au fost rugați să părăsească incinta. Schimburile intense din game-urile precedente și tensiunea partidei i-a făcut pe fani să forțeze mâna organizatorilor. Au vrut să urmărească meciul până la final, dar nu au avut sorți de izbândă. Tot ce au reușit a fost o pauză de mai bine de 15 minute, petrecută de jucători la vestiare.

Nole a revenit mai decis și a închis disputa după 3 ore și jumătate de joc efectiv. Liderul mondial îl va întâlni în penultimul act pe marele rival Rafael Nadal. Va fi meciul direct cu numărul 58. Scorul în acest moment este 29-28 pentru Djokovic. 

+5 FOTO

13.146 de persoaneau acces în complexul de la Roland Garros, începând cu 9 iunie

Djokovic a pățit-o și la Australian Open 2021

Novak Djokovic a trăit un moment similar și la Australian Open 2021. În timpul disputei din turul 3, contra americanului Taylor Fritz, a intrat în vigoare o carantină generală în regiunea Victoria. Fanii au fost obligați să părăsească arena Rod Laver, în ciuda unor proteste mai vehemente decât la Paris.

Citește și alte știri de la Roland Garros 2021: 

Eliminare cu scandal în „sferturile” Roland Garros: „Unde-s banii?”

VIDEO Rafael Nadal, în semifinalele Roland Garros! Victorie cu Diego Schwartzman, care i-a întrerupt seria de 36 de seturi consecutive

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
rocky5
rocky5  •  10 Iunie 2021, 18:10
Postat de 1cesare pe 10 Iunie 2021, 01:40

Nole a facut urât la a a doua minge de meci ratata urlând ca un posedat. Jalnic! La fel a făcut și la final. De aia nu e așa iubit de fanii tenisului precum Rafa si Federer.

*** din tribună l-au înjurat pe tot timpul partidei și mai ales când era la serviciu. Nimeni nu cred ca ar fi suportat cat Nole aseară! Cât despre organizatorii franțuji, nu miră pe nimeni ca si-au batut joc efectiv de spectatorii ce au dat bani grei pe bilete și i-au aruncat practic în stradă, exact acolo unde conform legii nu aveau voie să fie! O nație de tot rsul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xady
xady  •  10 Iunie 2021, 14:35
Postat de cj1960i pe 10 Iunie 2021, 09:11

Si pe baza carei legi a continuat meciul? Jucatorii, arbitrii, angajatii arenei, au fost sau nu exceptati de la lege? Nu aveau aceesi obligatie? Doar cei care au platit bilet la un spectacol in 4-5 acte pot fi dati afara inainte de final, cand vor organizatorii (adica principalii vinovati)?

Stiu ca la Australian Open, jucatorii au fost considerati muncitori esentiali. Imi imaginez ca di aici.

267890
267890  •  10 Iunie 2021, 13:44

Totul e o tampenie cand vine vorba de covid si de politicieni. Aceasta alaturare e letala. Nu neg covidul, pentru ca am trecut prin el. Dar ce se intampla e aberant, suntem mintiti, si oamenii au tot dreptjl sa se revolte atunci cand asa zisele legi sunt facute de niste neaveniti. Si asta e valabil peste tot. Cat despre Nole, ca nu e iubit, discutia e mai complexa. Nole e din Balcani. Ceilalti doi vin din "lumea buna" si au de partea lor publicul, presa si ATPul. E normal ca Nole sa fie frustrat. Si in final sa n-o uitam pe Halep; cand oare o so scoata gsp-ul din titlu?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează