SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

VIDEO Momentul ratat de camerele TV » Ce a făcut Djokovic, imediat după finalul meciului cu Tsitsipas: „Nu-l cunosc, dar l-am auzit tot meciul”

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) i-a oferit racheta unui copil aflat în tribunele arenei Philippe Chatrier. +24   FOTO
Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) i-a oferit racheta unui copil aflat în tribunele arenei Philippe Chatrier.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 22:58 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 23:46

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) i-a oferit racheta unui copil aflat în tribunele arenei Philippe Chatrier. Sârbul a remarcat încurajările primite din partea puștiului, în timpul finalei câștigate contra lui Stefanos Tsitsipas (22 de ani, 5 ATP), la Roland Garros 2021. 

Susținătorii lui Novak Djokovic au fost în inferioritate la finala cu Tsitsipas. Unul dintre fanii sârbului s-a remarcat însă pe durata întregii partide. Inclusiv pe transmisiunea TV s-a putut auzi îndemnul „Idemo, Nole!”, tradus în limba română ca „Haide, Nole!”. La final, sârbul i-a oferit puștiului racheta cu care a câștigat punctul decisiv. 

Novak Djokovic, gest de campion la Roland Garros

„Nu-l cunosc, dar l-am auzit tot meciul strigând «Haide, Nole». M-a încurajat ca un nebun chiar și la 0-2 la seturi, chiar mi-a dat și câteva sfaturi pe durata meciului. Era cea mai potrivită persoană căreia îi puteam da racheta, m-a susținut tot meciul, a meritat din plin. Îi mulțumesc încă o dată”, a comentat Nole momentul, potrivit Eurosport

Gestul lui Nole a însemnat enorm pentru puști. Acesta a izbucnit în lacrimi, și-a pus mâinile în cap și a țopăit de fericire timp de câteva zeci de secunde. 

3 borne impresionante atinse de Novak Djokovic, după triumful de la Roland Garros

  • Novak Djokovic ajunge la 19 trofee de Grand Slam în carieră, la unul în spatele lui Federer și Nadal;
  • Djokovic este primul jucător cu cel puțin două victorii în fiecare turneu de Grand Slam, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open;
  • Novak Djokovic este doar al 6-lea jucător din era Open care revine de la 0-2 într-o finală de Grand Slam.

VIDEO Rezumatul finalei Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas

Citește și alte știri despre finala Roland Garros 2021:

CTP, reacție rapidă după finala Roland Garros 2021, Djokovic - Tsitsipas: „Cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor!” » Argumentele gazetarului

Djokovic - Tsitsipas, Roland Garros 2021. Momentul controversat care a schimbat soarta finalei » Tsitsipas, în lacrimi: „Nu știu ce s-a întâmplat acolo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valeri_gazzaev
valeri_gazzaev  •  14 Iunie 2021, 07:56

Un campion si in afara terenului!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează