SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NOVAK DJOKOVIC - RAFAEL NADAL // „Bonza!” » Discursul lui Nole, întrerupt de un fan gălăgios! Cuvinte splendide ale sârbului la adresa lui Nadal

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 12:46

Novak Djokovic (31 de ani 1 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-4 și a obținut al șaptelea trofeu din palmares la Australian Open. 

„Încerc să îmi aduc aminte prin ce am trecut în ultimul an. Am suferit o accidentare gravă, la fel ca Rafa. Nu pot să cred că am revenit la un asemenea nivel. Sunt fără cuvinte.

E un sport individual, dar nu poți realiza nimic fără o echipă. Marian (nr. Vajda, antrenorul lui Djokovic), mulțumesc că ai revenit. Vă mulțumesc că mă suportați zi de zi și că aveți grijă de mine.

Trebuie să recunosc, la fel ca Rafa, că aceste este cel mai grozav turneu din lume. Ne simțim ca acasă, e o vibrație deosebită, simți apreciere din partea tuturor”, a declarat Nole, vizibil emoționat, la final.

„Rafa a reușit lucruri fenomenale. A suferit o accidentare teribilă, dar ne-a arătat tuturor, mie, jucătorilor tineri, fanilor, că este definiția spiritului de luptă. Eu, personal, îți mulțumesc pentru toate aceste lucruri” Novak Djokovic

„BONZA!”

În timpul discursului, în momentul în care Nole le mulțumea apropiaților pentru sprijinul pe care i l-au acordat, un spectator vocal s-a ridicat și a strigat o frază într-un dialect local. Sârbul a replicat savuros, cu unul dintre puținele cuvinte pe care le cunoaște în acea limbă, după cum recunoaște chiar el. „Bonza”, într-o traducere aproximativă, înseamnă excelent.

Vezi și: 

Novak Djokovic l-a spulberat pe Rafael Nadal și e a 7-a oară campion la Australian Open! Cifrele meciului și ale carierei sunt ABRACADABRANTE!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close