SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Novak Djokovic și soția sa au primit rezultatele ultimelor teste pentru COVID-19

Novak și Jelena Djokovic // foto: Guliver/gettyimages
Novak și Jelena Djokovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 15:56 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 16:11

Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) și soția sa, Jelena, au primit rezultatele ultimelor teste COVID-19, iar rezultatul lor este negativ.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, jucătorul de tenis sârb și soția sa au fost depistați pozitiv cu coronavirus, după turneul demonstrativ organizat de Novak în două țări: Serbia, la Belgrad, și Croația, la Zadar.

Djokovic, negativ la coronavirus

Cei doi au fost asimptomatici și au intrat în izolare. Astăzi, Nole și Jelena au primit rezultatele celor mai recente teste. Ambele sunt negative, informează jurnalistul sârb Sasa Ozmo.

Djokovic a fost al patrulea jucător de la Adria Tour infectat cu coronavirus, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Citește mai multe știri despre tenis:

Wimbledon se joacă pe GSP.ro » Iarba și un meci de neuitat: Gabriela Ruse a retrăit momentele emoționante și tensionate ale înfruntării cu o finalistă de la All England Club

Panică pentru Simona Halep » Jucătoarea de tenis, aproape de o pagubă de 80.000 euro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  03 Iulie 2020, 00:15

Cum? Altă minciună cu infectati, morti, gropi comune cu victime ale "gripei ucigase"! Si presa le tine isonul si bagă spaima in prostime!

radumatei
radumatei  •  02 Iulie 2020, 17:25

Asteptam o concluzie de la expertii Geambasu si Naum pe tema asta.

robby73
robby73  •  02 Iulie 2020, 17:22
Postat de Sorin Dumitrache pe 02 Iulie 2020, 16:29

Acum sa iasa astia care il infierau cu manie proletara...ce zic? au curaj sa fie penibili?! Pai curaj am vazut ca au, mandria ca forma de prostie, ii tine, insa, departe. Sa-i vad pe agarici cum isi pun cenusa in cap...naah, nu ai sa vezi de la ipocriti asa ceva... sunt unii si pe acolo, pe la gsp Bravo Djoko iar ai demonstrat ceea ce se vedea deja...QED

Tu ce nu ai priceput, de esti asa razboinica ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează