SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

„Djokovic, valea!” » Prima pagină care i-a întărâtat pe sârbi: „Nenorociților, e dezgustător ce faceți!”

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost deportat din Australia, după ce a pierdut apelul la decizia de a i se anula viza. Un ziar din Perth, Australia de Vest, a salutat decizia autorităților.
Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost deportat din Australia, după ce a pierdut apelul la decizia de a i se anula viza. Un ziar din Perth, Australia de Vest, a salutat decizia autorităților.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 17:55 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 18:20

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost deportat din Australia, după ce a pierdut apelul la decizia de a i se anula viza. Un ziar din Perth, Australia de Vest, a salutat decizia autorităților printr-un titlu agresiv pe prima pagina. 

„The West Australian”, ziar care a avut primul număr pe 5 ianuarie 1833, a dedicat prima pagină de luni controversei majore din ultimele două săptămâni.

Încă o lovitură pentru Djokovic » Sârbul poate pierde locul 1: putem avea primul lider mondial din afara Big Four după 18 ani!
AUSTRALIAN OPEN
Încă o lovitură pentru Djokovic » Sârbul poate pierde locul 1: putem avea primul lider mondial din afara Big Four după 18 ani!

„Novak Djokovic, valea!”

„Now rack off mate”, au scris australienii. În traducere: „Valea, prietene!”.

„Djokovic, valea!” » Prima pagină care i-a întărâtat pe sârbi: „Nenorociților, e dezgustător ce faceți!”
Prima pagină a ziarului „The West Australian” de luni, 17 ianuarie

Ideea jurnaliștilor de la Antipozi n-a rămas netaxată de ziariștii sârbi. „Primă pagină scandaloasă a unui cotidian din Australia”, a reacționat blic.rs, care a continuat: „De necrezut! Ei au fost și primii care s-au lăudat cu această copertă”.

De asemenea, au reacționat și fanii sârbi ai lui Djokovic, jignind ziarul australian pe Twitter:

  • „Nenorociți anglo-saxoni!”
  • „Dezgustător! După tot ce i-ați făcut, nu merita un așa tratament”
  • „Răutatea voastră o să vă distrugă!”
  • „Presă de mâna a doua, turneu de mână a doua, țară de mână a doua!”

Djokovic, interzis trei ani în Australia?!

Decizia de astăzi are dublu impact pentru Djokovic, care riscă să nu mai poată intra timp de trei ani în Australia. Această prevedere poate fi anulată însă de guvernul australian, precizări suplimentare urmând să fie oferite în orele următoare.

Conform unor informații furnizate de presa din Serbia, liderul mondial nu va mai face nicio declarație oficială până la sfârșitul turneului, acesta afirmând deja că se simte stânjenit că numele său a captat toată atenția în Australia în ultimele două săptămâni.

Îmi voi lua ceva timp pentru mă odihni și a mă recupera, înainte să fac și alte comentarii. Sunt extrem de dezamăgit pentru hotărârea de a-mi fi respinsă cererea de revizuire judiciară a decizie de anulare a vizei, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open. Respect horărârea Curții și voi coopera cu autoritățile abilitate în legătură cu plecarea mea din Australia
Novak Djokovic, #1 ATP, imediat după ce a pierdut procesul

Citește mai multe știri despre Novak Djokovic:

Tatăl lui Novak Djokovic, mesaj dur pe Instagram: „Tentativa de asasinat s-a terminat cu 50 de gloanțe în piept” + Președintele Serbiei: „Nole a fost umilit!”

Concluzia lui Wilander după decizia în cazul Djokovic: „Cariera lui e în pericol! Ar putea să fie obligat să facă ceva ce nu vrea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
iull
iull  •  17 Ianuarie 2022, 06:47
Postat de orlick pe 16 Ianuarie 2022, 20:12

Chiar ar putea intenta proces statului australian pentru discriminare. Decizia de expulzare luată de ministru nu a fost motivată prin încălcarea vreunei legi, ci prin faptul ca rămânerea jucătorului în Australia ar încuraja mișcarea antivaccinista. Pe lângă faptul că asta e doar o părere subiectivă a ministrului, "mișcarea antivaccinista" din Australia sau de oriunde nu apare în nicio lista a organizațiilor ilegale, așa că Nole a fost deportat pentru presupus delict de opinie, exact ca în orice mare "democrație".

Da in loc de GOAT, facut scapegoat! Ar trebui sa o faca, avand in vedere cum a fost tratat de ofiterii de granita, detentia, expulzarea pe motive ideologice cand omul avea o viza valida repusa de un judecator, campania intensa de distrugere a imaginii lui publice pe toate televiziunile, ziarele si in declaratii de politicieni etc. Asta dupa ce le-a donat banii cand cu incendiile. Si mai era un pic sa ii faca statuia aia la 10 turnee de AO. In plus mai are si pasaport diplomatic si conflictul ia o alta turnura. Are material destul. Daca australienii isi iubesc lanturile nu inseamna ca trebe incurajata ***, ce vad ca a trecut de granitele lor si i-a lovit pe multi. Se bucura de teapa ce si-a luat-o Djocovic de zici ca primesc bonuri de masa. Vestea proasta e ca teapa asta publica data unui personaj cu asa profil si din lumea ce ar trebui sa fie neutra, a sportului, teapa aprobata colectiv de atatia prosti, e doar un semnal ca vin alte vremuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Ianuarie 2022, 02:05
Postat de firaldo pe 16 Ianuarie 2022, 21:47

L-am comparat eu cu aia?

am zis eu ca tu?

ursul_supraponderal
ursul_supraponderal  •  16 Ianuarie 2022, 21:52
Postat de mateiserban pe 16 Ianuarie 2022, 20:33

Fa ma, teagedie ca a fost infectat cu virusul vostru imaginar de pe urma caruia nimeni nu pateste mai mult de o gripa din zeci cati se infecteaza (ba chiar joaca fotbal a 3-a zi desi se zicea ca vor suferi ani de sechele) dar in spitale orice deces e contabilizat ca "Covid".

Taci si mergi la somn. Sa-ti odihnesti neuronii. Aia cati sunt.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează