SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

O nouă controversă la Roland Garros! Un jucător atacă: „Este brutal! Unele dintre mingi nu le-ai da nici unui câine pentru a le roade”

Daniel Evans // FOTO: Guliver/GettyImages
Daniel Evans // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 08:52 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:07

Turneul de la Roland Garros 2020 continuă să producă tensiuni între organizatori și jucători, din cauza deciziei de a schimba minigile Babolat cu cele Wilson.

Britanicul Daniel Evans (30 de ani, 34 ATP) s-a plâns după înfrângerea contra lui Kei Nishikori, 6-1, 1-6, 6-7(3), 6-1, 4-6, de faptul că mingile sunt prea tari. Aceeași opinie a avut-o și Nadal înainte de startul turneului.

„Unele dintre mingile pe care le folosim nu le-ai da nici măcar unui câine pentru a le roade! Este brutal. Este foarte frig și am impresia că mingile sunt cea mai mare problemă.

Poate au greșit puțin cu mingile. Este foarte greu să trimiți mingea undeva. Cred că minge este prea grea”, a declarat Daniel Evans, potrivit BBC.

Mingile Wilson sar mult mai puțin ca cele Babolat, sunt mai grele și sunt proiectate ca să reziste mai bine în raliurile lungi. În plus, mingile nu adună atât de multă zgură. Specialiștii spun că nu ne putem aștepta la prea mult kick de la noile mingi, ceea ce dezavantajează clar jocul lui Nadal.

Citește mai multe știri despre Rolan Garros: 

Prima zi la Roland Garros 2020, primul scandal! Victoria Azarenka a plecat de pe teren: „Voi glumiți, nu? Ce facem aici?”

Roland Garros. Barbara Schett, gest superb pentru Simona Halep în studioul Eurosport: „Am un mic cadou pentru tine”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează