SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

O nouă lovitură dată de Simona Halep » După Australian Open va fi pregătită de fostul antrenor al unei mari campioane

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 13:20

Simona Halep nu are antrenor în acest moment după despărţirea de Adrian Marcu de la finalul sezonului trecut, dar de la următorul turneu va fi pregătită de fostul tehnician al unei mare campioane din tenis.

Este vorba despre belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al lui Kim Clijsters după revenirea fostului număr 1 mondial din 2009, conform doartenis.ro.

Virginia Ruzici este cea care l-a convins pe Fissette s-o pregătească pe Halep. Cei doi vor fi împreună de la următorul turneu al Simonei, la Paris, la sfîrşitul lunii ianuarie.

Fissette a condus-o pe Kim Clijsters spre trei titluri de Mare Şlem înainte ca marea campioană din Belgia să-şi anunţe a doua retragere, de această dată definitivă. Clijsters a cîştigat US Open 2009, US Open 2010 şi Australian Open 2011 alături de Fissette.

Acesta a mai pregătit-o şi pe Sabine Lisicki, reuşind s-o ducă pînă în finala de la Wimbledon în 2013. Nemţoaica a pierdut atunci cu Marion Bartoli, dar a reuşit s-o elimine pe Serena Williams.

Simona Halep joacă în sferturile de finală de la Australian Open cu Dominika Cibulkova, în această seară de la 02:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
williamfaulkner
williamfaulkner  •  21 Ianuarie 2014, 20:47
Postat de neko00 pe 21 Ianuarie 2014, 13:35

Daca e adevarat, e ceva fantastic. Scrisesem undeva prin noiembrie 2013 ca Wim Fissette ar fi alegerea perfecta pentru Simona, e un antrenor exceptional. Nu a jucat niciodata la profesionisti, insa are ca antrenor 3 titluri de GS (Kim Clijsters) si o finala la Wimbledon (Lisicki). E un antrenor extraordinar, doreste foarte mult sa castige, e foarte ambitios si tactic e fantastic, poate schimba si lucruri tehnice. Daca e adevarat, Simona chiar poate castiga turnee de Grand Slam.

Si de ce crezi tu ca altfel n-ar putea castiga turnee de GS? Daca il castiga pe asta de acum, ce mai zici? :))

neko00
neko00  •  21 Ianuarie 2014, 17:26
Postat de igelu pe 21 Ianuarie 2014, 17:06

Cred ca era mai bun Carlos Rodriguez, fostul antrenor al lui Justine Henin, pentru ca si Simona are stil similar cu Henin.

Carlos Rodriguez lucreaza de doi ani cu Li Na. Fissette e liber si se potriveste perfect cu Simona si ca om. N-as vrea sa vorbesc de Rodriguez ca om, cred ca toti care l-au urmarit au observat cat de fair-play e, mai ales cu coaching-ul in timpul meciurilor.

igelu
igelu  •  21 Ianuarie 2014, 17:06

Cred ca era mai bun Carlos Rodriguez, fostul antrenor al lui Justine Henin, pentru ca si Simona are stil similar cu Henin.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close