SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

OFICIAL UPDATE Miami Open a fost anulat! ATP suspendă tot până la finalul lunii aprilie + ITF oprește turneele timp de o lună

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 16:53

Turneul de tenis de la Miami a fost anulat, chiar dacă în urmă cu câteva zile organizatorii sperau să nu fie afectat din cauza pandemiei de coronavirus.

UPDATE 20:30

Organizatorii turneului WTA de la Charleston au anunţat anularea competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus.

UPDATE 19:40

Federația Internațională de Tenis a anunțat că toate turneele ITF sunt amânate până pe 20 aprilie. Partidele care au început azi și au fost oprite de ploaie se vor termina azi, iar cele care încă nu s-au jucat nu vor mai începe.

Știrea inițială:

După ce tot mai multe evenimente din lumea sportului, și nu numai, au fost suspendate sau anulate, evenimentul de la Miami este cel de-al doilea turneu important de tenis intrat în imposibilitatea de a se desfășura, după Indian Wells.

Mai întâi a fost amânat turneul final al Fed Cup, ce urma să se joace la Budapesta, iar apoi o serie de turnee mai mici, printre care Turneul WTA de la Praga. Astăzi, a venit rândul pentru Miami Open. 

S-a zvonit că turneul va fi anulat imediat după ce o serie de jucători cunoscuți, printre care Novak Djokovic (32 de ani), Elina Svitolina (25 de ani ) sau Gael Monfils (33 de ani) au fost văzuți plecând deja din Statele Unite către Europa, înainte ca SUA să închidă granițele.

ATP anulează tot

Pandemia de coronavirus a dus la suspendarea tututor evenimentelor organziate de ATP până pe 27 aprilie 2020. Turneele care vor fi anulate în această perioadă sunt cele de la Indian Wells, Miami, Houston, Marrakeck, Monte-Carlo, Barcelona și OPenul Ungariei de la Budapesta.

VEZI ȘI:

Întâlnirea România - Italia din Fed Cup a fost amânată! Decizia luată de ITF din cauza coronavirusului

Coronavirus închide fotbalul din Liga 1. Ce competiții importante au fost anulate și în sportul mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  12 Martie 2020, 20:36

Trump numai ce a anuntat aseara ca granitele sunt inchise pt cetatenii europeni din 26 de tari (singura exceptie notabila fiind UK), pt 30 de zile. Prin urmare cum sa organizezi un turneu international in aceste conditii?!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Martie 2020, 17:14

Da... sportul e parte a lumii, nu putea scapa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează