SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Organizatorii au anunțat programul de la Turneul Campionilor! Debut de foc pentru Mergea și Bopanna » Cînd vor juca Tecău și Rojer și cu cine

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 15:10

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, va debuta, luni, în grupa B de la Turneul Campionilor, urmînd să întîlnească cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7), conform programului anunțat de organizatori. 

Tecău și Rojer vor juca în compania lui Matkowski și Zimonjici în primul meci al zilei de luni, cu începere de la ora 14.00.

Tot luni, în grupa B, la simplu, grupă denumită și Ilie Năstase, britanicul Andy Murray îl va întîlni pe spaniolul David Ferrer.

În sesiunea de seară, cu începere de la ora 20.00, în primul meci se vor întîlni perechile Ivan Dodig/Marcelo Melo și Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut. Această întîlnire va fi urmată de cea de simplu dintre Stan Wawrinka și Rafael Nadal.

Duminică debutează la Turneul Campionilor Florin Mergea, alături de indianul Rohan Bopanna. Ei vor juca în compania perechii americane Bob și Mike Bryan. Meciul este programat primul în sesiunea de seară, de la ora 20.00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  13 Noiembrie 2015, 17:38

Mergea i-a batut anul acesta pe fratii Bryan de cate ori i-a prins. La AO si Dubai cu Inglot, la Wimbledon cu Bopanna. Poate ca a gasit ac de cojocul lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează