SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

Organizatorii au anunţat programul turneului de la Sydney » Cînd se dispută meciul Halep - Garcia şi unde poate fi urmărit

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 08:53

Simona Halep, numărul 2 mondial, principala favorită la turneul WTA Premier de la Sydney, va juca în turul doi cu sportiva franceză Caroline Garcia.

Organizatorii au anunţat că partida se va disputa pe arena centrală, marți dimineață, în jurul orei 09:00, ora României. Meciul va fi în direct pe DigiSport 2 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Meciul va fi al treilea al zilei, după duelurile Ekaternina Makarova - Angelique Kerber şi partida Danielei Hantuchova cu o jucătoare venită din calificări.

Halep şi Garcia nu s-au duelat niciodată, iar cîştigătoarea va juca în runda următoare cu învingătoarea meciului Anastasia Pavlyuchenkova - Karolina Pliskova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1701791776714401
Antoneta Borcan  •  11 Ianuarie 2016, 17:28

HAI SIMONA!astept cu mare nerabdare meciurile tale,asa ca succes si sa ne aduci numai bucurii,iar daca vei inregistra si esecuri,nu-i nimic,mergi mai departe,anul 2016 sa fie al tau!!!te iubim!

920930717928342
Daniel Duhalm  •  11 Ianuarie 2016, 14:47

ce ti-e si cu placile astea tectonice ...a inceput Europa sa se mute sub presiunea GSP.....Germania s-a mutat la Sydney....oare ce o fi ramas acolo? teren gol ?? arabil? islamistii adusi de Merkel?

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Ianuarie 2016, 14:19

aberatii marca gsp.....sunteti praf, nu aveti treaba cu profesionalismul....daniela hantuchova a ajuns pe tablou deoarece s-a retras radwanska si o intalneste in turul secund pe reprezentanta gazdelor samantha stosur (a trecut de vinci in primul tur).......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează