SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Organizatorii de la US Open au anunţat programul de miercuri! Când se va juca meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 19:41

Organizatorii de la US Open au publicat programul sferturilor de finală ale turneului. Simona Halep o va înfrunta pe Serena Williams în această fază a competiției. 

Partida dintre cele două va fi prima de pe arena Arthur Ashe şi se va juca de la ora 02:00, ora României, în noaptea de miercuri spre joi. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Eurosport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open 2016, după ce a învins-o pe Carla Suarez Navarro, numărul 12 WTA, scor 6-2, 7-5.  Serena Williams a trecut de Yaroslava Şevedova, scor 6-2, 6-3.

Halep şi Serena s-a duelat de opt ori până acum, iar Simona are o singură victorie, obţinută în 2014, la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2. În ultimul meci dintre cele două, disputat anul acesta, Serena s-a impus în două seturi, 6-4/6-3, în sferturile de finală de la Indian Wells.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
sexilian
sexilian  •  07 Septembrie 2016, 15:37

daca n-avea nara stanga cu sechele dela alte intalniri praf o facea simulica asa............agudeala v-a fi luata de simulica,biata

martinpen
martinpen  •  07 Septembrie 2016, 08:52

Cum sa fie PRIMA partida de pe Arthur Ashe ? La ora 2 noaptea la noi, la americani e 17 seara... Astia nu joaca nimic toata ziua ? Am facut eu munca voastra pentru care primiti bani, vedeti ca mai sunt 2 meciuri pe Arthur Ashe inainte de Halep... Sau alea nu se pun ?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Septembrie 2016, 08:30
Postat de catalynn pe 07 Septembrie 2016, 07:16

Are dreptate omul, insa doar pe jumătate ... Meciul este de departe cel mai "anticipated" QF iar programarea lui in prime time e fireasca. Ce nu a fost fireasca a fost schimbarea meciurilor de pe tablou. Serena ca cap de serie #1 (stai liniștit, e intenționata in semn de "respect" pt acesta "atleta" care se antrenează ca nimeni alta si manaca sănătos :-) ) trebuia ca partea superioară a tabloului sa joace in prima zi, dar din cauza problemelor Serenului la umăr organizatorii au schimbat si fetele din partea inferioară (cu Keber) au jucat primele pt ca ursoaica sa aibă o zi de odihna in plus .... Desigur ca as vrea ca Simona sa câștige un GS cat mai repede, dar ce doresc cel mai mult si cel mai mult de la acest Turneu e ca aceasta farmacie ambulantă sa nu o depășescă pe Graf, ar fi pur si simplu o afronda adusă tenisului!

Asta-i scenarita. La foarte multe turnee GS jumatatea inferioara joaca tururile initiale in prima din cele doua zile programate. Asa a fost de pilda acum 2 ani cand Simona, cap de serie 2 (si deci in jumatatea inferioara) a deschis turneul pe Arthur Ashe jucand cu Collins. Cred ca intr-un an e jumatatea inferioara care incepe turneul in celalalt cea superioara in alternanta cu turneul masculin. Asta pe de o parte. Pe de alta Serena ramane fara zi de pauza taman cand conteaza, in semifinale (daca se califica, desigur, dar programarea se face pornind de la premisa ca da). Semifinalele sunt maine si deci adversarele de pe partea inferioara (Kerber sau Wozniacki) vor avea cate o zi libera dupa fiecare meci jucat. Serena dupa sferturi nu are zi de pauza. In sfarsit, e o discutie prea lunga si fara sens.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează