SPORTURI  »  TENIS  »  PARIS MASTERS

PARIS MASTERS // VIDEO Novak Djokovic, prea puternic pentru Denis Shapovalov » Sârbul câștigă al 34-lea Masters al carierei + cum arată lupta pentru locul 1 în ATP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 21:07

Novak Djokovic (1 ATP, 32 de ani) a cucerit astăzi cel de-al 34-lea titlu de Masters al carierei, după victoria în minimum de seturi reușită în fața canadianului Denis Shapovalov (20 de ani, 28 ATP), scor 6-3, 6-4. 

Experiența sârbului a cântărit decisiv în economia meciului cu Shapovalov. Canadianul, aflat la prima finală importantă a carierei, a fost surclasat de Djokovic în momentele importante ale partidei. Câte un break în fiecare set i-au adus lui Novak un succes liniștitor, 6-3, 6-4, după doar o oră și 8 minute de joc. 

Titlul de la Paris, al cincilea reușit de Nole în capitala Franței, i-a adus acestuia cel de-al 34-lea titlu de Masters al carierei. Djokovic e la doar unul distanță de Nadal, care are 35.  

Deși Djokovic va pierde începând de luni locul 1 în detrimentul lui Rafael Nadal, situația se poate schimba din nou după Turneul Campionilor de la Londra, competiție la care Nadal e incert. Un rezultat bun al sârbului la Londra îi poate aduce acestuia locul 1 la final de an.  

Vezi și: 

Rafael Nadal s-a retras de la Paris, chiar înaintea unui posibil duel cu Novak Djokovic! S-a accidentat la antrenamentul oficial, iar Turneul Campionilor poate fi în pericol

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează