SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Patrick Mouratoglou a găsit o altă mare problemă în cazul Simonei Halep! Detalii NOI: când ar avea loc prima audiere

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani) semnalează o altă mare problemă în cazul Simonei Halep (31 de ani, 35 WTA). Suspendată provizoriu pentru dopaj, sportiva „tricoloră” va trebui să o ia de la zero în momentul unei posibile reveniri.
Antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani) semnalează o altă mare problemă în cazul Simonei Halep (31 de ani, 35 WTA). Suspendată provizoriu pentru dopaj, sportiva „tricoloră” va trebui să o ia de la zero în momentul unei posibile reveniri.

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 18:33 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 18:59

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou (52 de ani) semnalează o altă mare problemă în cazul Simonei Halep (31 de ani, 35 WTA). Suspendată provizoriu pentru dopaj, sportiva „tricoloră” va trebui să o ia de la zero în clasament în momentul unei posibile reveniri.

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de pe 29 august 2022, eșecul surprinzător suferit în turul inaugural de la US Open împotriva ucrainencei Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Novak Djokovic, mesaj controversat lăsat pe camera TV de la Roland Garros: „Dacă voi fi pedepsit? Aș face-o din nou!”
ROLAND GARROS
Novak Djokovic, mesaj controversat lăsat pe camera TV de la Roland Garros: „Dacă voi fi pedepsit? Aș face-o din nou!”

Românca își va pierde în curând toate punctele din clasamentul WTA, iar Patrick Mouratoglou cere judecarea cât mai rapidă a cazului de dopaj. Conform francezului, primul termen ar urma să aibă loc la finalul lunii iunie.

Patrick Mouratoglou: „Audierea Simonei Halep ar trebui să fie la finalul lunii iunie”

„Singurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă.

Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă.

Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant. Simona nu a cerut în niciun moment vreun tratament special, a cerut doar să-și poată prezenta punctul de vedere alături de experții care o reprezintă.

Următorul pas în proces pentru ea este să fie în sfârșit audiată, pentru că vedem că ITIA amână constant acest lucru. De-abia apoi vom lua o decizie bazându-ne pe toate detaliile pe care le vom avea la momentul respectiv”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit Hotnews

Patrick Mouratoglou: „Alta este problema în cazul Simonei Halep”

Întrebat când crede că ar putea reveni Simona Halep în circuit, Mouratoglou a spus:

Problema este că a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele. A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător.

Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător

- Patrick Mouratoglou, potrivit Hotnews

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Sorana Cîrstea, despre cazul Halep și eliminarea rapidă de la Roland Garros: „Aveam picioarele ca de gelatină!”

Virginia Ruzici, mesaj emoționant pentru Simona Halep: „E cel mai mare meci pe care trebuie să-l joci”

Reacția Irinei Begu după calificarea în turul 2 la Roland Garros: „Nu am nicio așteptare de la următorul meci” » Ce spune despre situația Simonei Halep

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cesinia
cesinia  •  20 Iunie 2023, 16:04

De fapt este o chestiune de responsabilitate. Nimeni, cu excepția sportivului, nu plătește această tergiversare. Dacă în regulament s-ar introduce norme de timp atucni situația ar putea să fie alta. Cei care sunt puși să judece trebuie să o facă într-un termn limitat, altfel n-au decât să plătească sportivului sume de bani echivalente cu prezumtivele premii din turneele lipsă. Astfel, dacă sportivul nu este vinovat nu pierde nici timp de pregătire nici bani. Și are obligația să-și facă apărarea într-un termn la fel de strâns ca el acuaztorilor. Simona, ar fi trebuit să-și ia numele soțului de care tocmai a divirțat și să o ia de la zero în tenis. Că oricum ju ar fi avut de pierdut nimic.

inshallah
inshallah  •  01 Iunie 2023, 15:43

judecatorii sunt vinovati ca duamna s-a dopat :)))) asta da tupeu de pireu

Freyya
Freyya  •  01 Iunie 2023, 14:06
Postat de sorinpantea pe 01 Iunie 2023, 03:51

Al treilea e Wimbledon de anul asta unde nu va participa iar al patrulea nu poate fi decat US Open de anul trecut.Practic Muratoglu sugereaza ca Halep a pierdut la o necunoscuta in primul tur pentru ca a stiut ca a fost prinsa dopata.Gura pacatosului adevar graieste.

Wimbledonul NU s-a jucat anul asta. mai e pana atunci . sunt TREI - atat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează