SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP - MOURATOGLOU

Răbufnirea în șase cuvinte a lui Mouratoglou după ce un fan al Simonei Halep l-a luat la rost

Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages
Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 10:18 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 10:27

Patrick Mouratoglou (52 de ani) a răbufnit pe contul de Twitter, după ce un fan al Simonei Halep (31) i-a reproșat că nu s-a pronunțat în cazul de dopaj al sportivei din Constanța.

Zilele trecute, un utilizator Twitter, aparent o susținătoare din România a Simonei Halep, a răspuns la o postare a lui Patrick Mouratoglou despre Novak Djokovic.

Caz exploziv la FCSB! Se simte vânat de Pintilii: „Mă aștept să nu mai joc” » Becali vrea să scape de el
FCSB
Caz exploziv la FCSB! Se simte vânat de Pintilii: „Mă aștept să nu mai joc” » Becali vrea să scape de el

Patrick Mouratoglou a răspuns în șase cuvinte după ce un fan al Simonei Halep l-a luat la rost

Niciun cuvânt până acum despre Simona Halep. Este cu adevărat șocant din partea staff-ului ei, a lui Mouratoglou”, a scris persoana în cauză.

În aceeași zi, antrenorul Simonei a ținut să-i răspundă, precizând că i-a luat deja apărarea sportivei: „Am făcut asta de multe ori”.

Cum s-a comportat Patrick Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep

În primul rând, vreau să spun cât de mare a fost șocul în echipa noastră de când Simona m-a informat despre testul ei pozitiv de la US Open. În aproape 30 de ani, timp în care am lucrat cu sute de atleți profesioniști, nu m-am confruntat niciodată cu o asemenea situație.

Apreciez cât de multe persoane din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o știu personal, au vorbit despre ea. Vreau să le mulțumesc pentru că s-au exprimat cu tărie că Simona este o femeie cu principii sănătoase, într-un moment atât de important pentru ea. Certitudinile lor repriză un mesaj important.

De la testul pozitiv al Simonei, am ales să păstrez o oarecare tăcere. Prioritatea mea a fost să-mi pun energia în sprijinirea ei pentru stabilirea adevărului. Cunoscând-o atât de bine pe Simona, vă pot asigura că este un model în ceea ce privește integritatea.

Este complet împotriva oricărei forme de dopaj și știu că nu i-a trecut niciodată prin minte să folosească o substanță interzisă. Am încredere în ea sută la sută. Împreună vom lupta pentru a arăta adevărul.

- Patrick Mouratoglou

Mai multe știri din tenis: 

O apără pe Simona Halep, dar dă fără intenție în Serena Williams: „Dacă voia să se dopeze, folosea breșa asta”

Un fost număr 7 ATP, prins dopat » Ce suspendare a primit

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (2)
267890
267890  •  20 Decembrie 2022, 13:47

Respectivul fan cred ca e ...unicul fan al dnei Halep. Iar singurul cuvânt care se mai poate spune despre dna Halep este: ***. Sau poate ca mai corect ar fi: dopată.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inshallah
inshallah  •  05 Decembrie 2022, 14:46

bun articol

Vezi toate comentariile (2)
Comentează