SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CHARLESTON

Patty Schnyder în sferturile de la Charleston

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Elveţianca Patty Schnyder, favorita numărul şapte, este ultima jucătoare calificată în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Charleston, competiţie dotată cu premii în valoare de aproape 1,4 milioane dolari. Schnyder a trecut cu 6-3, 6-2 de poloneza Agneska Radwanska, favorita numărul 11, şi va juca în sferturi cu rusoaica Elena Dementieva, favorita numărul patru.

În celelalte meciuri din sferturi, sârboaica Jelena Jankovic, favorita numărul unu, va juca cu rusoaica Vera Zvonareva, favorita numărul nouă, unguroaica Agnes Szavay, favorita numărul 10, va juca cu franţuzoaica Alize Cornet, iar rusoaica Maria Sharapova, favorita numărul doi, va da piept în primul mare meci al turneului cu americanca Serena Williams, favorita numărul cinci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează