SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Peng Shuai a dispărut din nou! Ce li s-a spus celor de la WTA + 2 imagini care îi pun pe gânduri pe fani

Peng Shuai
Peng Shuai

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 18:34 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 18:34

Un fan al tenisului, Diego Barberini, a făcut un rezumat pe Twitter al evenimentelor din cazul jucătoarei chineze Peng Shuai, 35 de ani, care a dispărut din nou din atenția publică de peste o săptămână.

Noi imagini cu Shuai Peng » Unde susține presa de stat din China că a apărut
WTA
Noi imagini cu Shuai Peng » Unde susține presa de stat din China că a apărut

Barberini a pus accentul și pe forma fizică a lui Peng Shuai, care arată diferit față de acum aproape aproape 2 ani:

Peng Shuai a dispărut din nou! Ce li s-a spus celor de la WTA + 2 imagini care îi pun pe gânduri pe fani

„E un subiect privat și dur, e o pauză de 2 ani între poze, dar... așa arata Peng Shuai în 2020 și așa arată în noiembrie 2021. 

Nu spun că trebuie să ne preocupe altceva decât faptul că a dispărut temporar după acuzațiile foarte grave făcute de ea. A dispărut pe 2 noiembrie, după 10 zile a început o campanie la nivel mondial pentru găsirea ei. După 18 zile, au apărut câteva imagini și video-uri dubioase, postate de presa de stat din China, și un video call-farsă către Comitetul Internațional Olimpic. 

Peng Shuai a dispărut iar pe 21 noiembrie. WTA e singurul for care încearcă să mai facă ceva s-o contacteze, dar nu e suficient. Li s-a spus de către Comitetul Internațional Olimpic că poate jucătoarea nu vrea să discute cu ei, deranjată de atitudinea lor”, a scris Barberini.

Ce a înțeles China din scandalul Shuai Peng: „Încetați cu politizarea și exagerarea”

China a cerut pe 22 noiembrie încetarea „exagerării" şi „politizării" cazului Shuai Peng, într-o reacţie oficială excepţională, informează Agerpres. 

„Cred că unii trebuie să înceteze să exagereze în mod deliberat această chestiune în scopuri ostile şi, mai important, să facă din asta o problemă politică", a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Lijian Zhao, în cadrul unui briefing de presă. 

Peng, campioană la Roland Garros în proba de dublu în 2014, l-a acuzat la începutul lunii pe fostul vicepremier Gaoli Zhang că a forţat-o să aibă o relaţie sexuală în urmă cu trei ani. 

Apoi, timp de câteva săptămâni nu s-a știut nimic de ea, până a apărut duminica trecută într-o videoconferință cu președintele CIO, Thomas Bach.

Presa de stat din China încearcă să acopere scandalul Shuai Peng

Presa de stat din China a prezentat noi imagini cu jucătoarea de tenis Shuai Peng (35 ani), dispărută după acuzațiile de viol la adresa unui înalt oficial chinez.

Global Times, publicație susținută de statul chinez, publică noi imagini cu Shuai Peng, însă veridicitatea acestora nu a putut fi verificată de Reuters,

Hu Xijin, redactorul șef al Global Times, a postat pe Twitter un nou filmuleț cu Shuai Peng. Aceasta ar fi apărut azi la ceremonia de deschidere a unui turneu de tenis dedicat juniorilor, desfășurat la Beijing.

La prezentare, aceasta zâmbește și face cu mâna publicului, ulterior fiind filmată acordând autografe copiilor.

VIDEO Președintele WTA ia atitudine după imaginile apărute cu Shuai Peng: „E liberă?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Noiembrie 2021, 07:14

Sa-l intrebe pe nepotul lui Feng Shui care canta in bar la Bobita, poate stie el ceva de Peng Shuai, probabil sunt rude...

decaraiman
decaraiman  •  29 Noiembrie 2021, 20:17

Mai terminati cu presupusul , Peng Shuai nu mai exista fizic au avut grija comunistii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează