SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Performanţă remarcabilă! Cea mai în formă jucătoare care va participa la Turneul Campioanelor a cîştigat la Beijing

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 15:47

Garbine Muguruza a cîştigat turneul de la Beijing după ce a învins-o pe Timea Bacsinszky în ultimul act, scor 7-5, 6-4.

Jucătoarea spaniolă continuă forma excelentă din această toamnă şi îşi depune candidatura din ce în ce mai serios pentru cîştigarea Turneului Campioanelor de la finalul lunii.

Muguruza a ajuns şi săptămîna trecută în finală la Wuhan şi şi-a asigurat prezenţa la Singapore alături de Simona Halep şi Maria Şarapova.

După performanţa din această săptămînă şi-a asigurat şi cea mai bună clasare din carieră, locul 4 WTA începînd de luni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
merace
merace  •  11 Octombrie 2015, 23:35
Postat de alinar5 pe 11 Octombrie 2015, 20:28

complet gresit. S-a calificat a 3-a. Deci Maria nu va fi in acceasi grupa cu Halep. Ele doua vor fi capi de serie. Mai documenteaza-te. Aici n-are treaba clasamentul WTA, conteaza in ce ordine te califici.

In acest moment, Muguruza a depasit-o la puncte pe Sharapova in clasamentul pentru Singapore. Deci "in ce ordine te califici" e relativ - in ordinea cronologica, sau in ordinea din clasamentul final?!

merace
merace  •  11 Octombrie 2015, 23:31

Bravo Garbine! Presupun ca fi desemnata drept WTA Most Improved Player of the year, (cum a fost declarata si Simona Halep in 2013 dupa 6 titluri castigate), pentru ascensiunea sa pana pe locul 4 mondial (la inceputul anului era doar pe locul 20). Va fi mare lupta la Singapore, fiindca Serena lipseste si toate celelalte jucatoare au o sansa mai mare la titlu. Dar indiferent de cine e favorita sau ce loc are in clasamentul WTA, e posibil orice... Anul trecut, Sharapova era nr.2 mondial si nici macar nu a trecut de grupe, iar Serena nr.1 a fost cat pe ce sa nu treaca nici ea de grupe daca Simona nu lua un set cu Ivanovic...

catalynn
catalynn  •  11 Octombrie 2015, 21:43
Postat de alinar5 pe 11 Octombrie 2015, 20:28

complet gresit. S-a calificat a 3-a. Deci Maria nu va fi in acceasi grupa cu Halep. Ele doua vor fi capi de serie. Mai documenteaza-te. Aici n-are treaba clasamentul WTA, conteaza in ce ordine te califici.

Sincer sa fiu e de preferat sa aibă adversarele cele mai grele in grupa pt ca apoi nu le va intâlni din nou decât in finala daca se va califica. Daca va fi OK fizic plus sfaturile lui Cahill poate câștiga turneul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează