SPORTURI  »  TENIS  »  ROMA WTA

Planurile Simonei Halep date peste cap! Naomi Osaka a abandonat la Roma » Cum pot fi afectate calculele pentru Roland Garros

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 14:41

Naomi Osaka (1 WTA) a abandonat înaintea meciului cu Kiki Bertens din sferturile de finală ale turneului de la Roma, iar Simona Halep (2 WTA) riscă să fie devansată în clasament.

Liderul mondial, care a eliminat-o în runda precedentă pe Mihaela Buzărnescu, a acuzat o accidentare la mâna dreaptă și a fost nevoită să se retragă de la Open-ul Italiei.

Traseu mai greu la Roland Garros

Simona riscă să piardă locul 2 după turneul de la Roma. De ce e important să își păstreze poziția? Capii de serie de la Roland Garros se stabilesc în funcție de clasamentul care va fi publicat luni. Astfel, Simona va pierde avantajul de a fi cea mai bună jucătoare de pe jumătatea ei de tablou și ar putea s-o întâlnească încă din semifinale pe Osaka, numărul 1 WTA.

Poate coborî pe 4

Kiki Bertens (3 WTA) o va depăși pe Simona Halep în clasamentul WTA, dacă olandeza va juca finala de la Roma. Simona ar putea fi devansată și de Karolina Pliskova (6 WTA) în cazul în care aceasta va câștiga turneul din capitala Italiei. Practic, Simona poate ajunge pe 4, dacă Pliskova și Bertens se întâlnesc în finală, iar cehoaica iese învingătoare.

Kiki Bertens o va întâlni în semifinalele turneului italian pe câștigătoarea partidei dintre Marketa Vondrousova și Johanna Konta.

 Citește și:

Simona Halep a nominalizat două rivale la câștigarea Roland Garros + Românca e favorita caselor de pariuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
954215071297337
Rosca Stelus  •  18 Mai 2019, 08:55

As vrea sa stiu daca ,, planurile" Simonei au si schite ?

1656090374462962
Victor Kandalakis  •  18 Mai 2019, 07:41

..o analiza pertinenta..dar care mizeaza pe ce a spus ghicitoarea din satul ziaristului...."s-o întâlnească încă din semifinale pe Osaka". Stai linistit! Nu ajunge Simona pana acolo!!!!

777ghedeon
777ghedeon  •  17 Mai 2019, 22:12

Mai terminati-o gusterilor cu atatea calcule. Mama ce chestie domnule ca va cadea pe 4 machedoanca. Oricum ea este undeva pe 9, 10. Scrieti ba de Serena campioana adevarata nu de proasta asta de Halep care tremura chilotii pe ea cand da de una hotarata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close