SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ploaie de distincții pentru Halep! Primarul unei reședințe de județ o numește cetățean de onoare și o invită la muzică populară

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 11:00

Primarul Municipiului Călărași vrea s-o facă cetățean de onoare pe Simona Halep (27 de ani/1 WTA) și pentru asta a convocat astăzi o ședință a Consiliului Local Călărași.

"Primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local Călărași, joi, 22 noiembrie, de la ora 16.30, în care este propusă conferirea titlului de cetățean de onoare domnișoarei Simona Halep, numărul 1 mondial al tenisului feminin, câștigătoarea titlului de Grand Slam de la Roland Garros în 2018 și idolul unei generații.

În parteneriat cu Comunitatea Aromână din România –filiala Călărași, Primăria Municipiului Călărași o așteaptă în cursul zilei de miercuri, 28 noiembrie, la ora 12.00, pe domnișoara Simona Halep în Călărași.

Programul evenimentului de miercuri, 28 noiembrie, cuprinde o vizită în biroul primarului Daniel Ștefan Drăgulin, urmată de prezența domnișoarei Simona Halep în Sala de Spectacole Barbu Știrbei la un program artistic oferit de comunitatea aromână, înmânarea titlului de cetățean de onoare, declarații de presă și o sesiune de autografe", se arată pe Facebook-ul Primăriei Municipiului Călărași.

Tot în această lună, Simona Halep a primit și titlul de Ambasador al Universității Ovidius din Constanța. În plus, liderul mondial e și cetățean de onoare al Constanței, dar și al Bucureștiului.

Citește și: SIMONA HALEP // Obiectiv URIAȘ setat de Simona Halep pentru 2019: "Am câștigat Roland Garros, acum trebuie să fac asta!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
344018929370831
Adrian Nistor  •  22 Noiembrie 2018, 17:54
Postat de marius.bxl pe 22 Noiembrie 2018, 12:55

Minunat.si vre-o statueta de bronz in marime naturala ceva?

esti un zero care merita tot dispretul, la fel ca toti cei care minimizeaza valoarea celui mai mare sportiv din Romania de azi!

marius.bxl
marius.bxl  •  22 Noiembrie 2018, 12:55

Minunat.si vre-o statueta de bronz in marime naturala ceva?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează