SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Prima reacție a noii campioane de la Australian Open: "Este o nebunie! În primul tur mă gîndeam că sînt în drum spre casă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 13:23

Angelique Kerber, locul 6 WTA, a produs marea surpriză și a triumfat la Australian Open în fața Serenei Williams, scor 6-4, 3-6, 6-4. Vezi detalii AICI!

După meci, Kerber a vorbit despre ce înseamnă triumful la Australian Open, după ce a salvat o minge de meci în primul tur, în meciul cu Misaki Doi.

"În primul rînd, felicitări Serena! Ești o campioană și o inspirație pentru toată lumea! Felicitări pentru tot ce ai făcut!

Cînd am jucat în primul tur și am salvat o minge de meci, mă gîndeam că sînt deja în avion, în drum spre Germania. Am primit o doua șansă și am reușit să cîștig acest turneu.

În această zi mi s-a îndeplinit visul. Am muncit toată viața pentru acest trofeu. Sînt campioană de Grand Slam și asta sună nebunește. Mulțumesc echipei mele, care a făcut o muncă extraordinară. Mulțumesc și familiei și tuturor fanilor. Au fost cele mai bune săptămîni din cariera mea. Ne vedem anul viitor", a spus Kerber.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
953790794712630
Radu Stepanovici  •  30 Ianuarie 2016, 23:22

Bravo mai fato! Un exemplu de luptatoare! Sa dea zeul tenisului sa ajungi cat mai repede pe locul 2.

merace
merace  •  30 Ianuarie 2016, 19:58
Postat de catalynn pe 30 Ianuarie 2016, 14:30

Recunosc ca nu m-am uitat la meci, chiar nu doream sa ma enervez văzând ca *** Serena egalează pe Graf la numărul de GS ... Asa ca vestea este minunata, mai ales ca e clar ca *** Serena nu va reuși nici anul asta sa faca Grand Șlamul calendaristic, realizat ultima data tot de Steffi in '88. Asta e ca Djokovici, multa forta si putina tehnica, doar ca macar sârbul e băiat simpatic. Că Halepa a pierdut locul 2 e totuna, oricum il pierdea in următoarea luna, bine macar ca s-a hotărât sa joace pt Romania in FedCup.

*** :D hahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  30 Ianuarie 2016, 16:33
Postat de dan76cj pe 30 Ianuarie 2016, 15:23

Daca apuca sa faca cateva puncte la acest turneu, ce zici? Mai venea la Cluj? :)

bineee maaa, adica vine la cluj sa recupereze punctele pierdute la AO ? hahahahahaha...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează