SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Prima reacţie a Simonei după calificarea în "sferturi": "Nu ştiu ce i s-a întâmplat în timpul meciului"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 17:53

Simona Halep susţine că nu a observat problemele de sănătate cu care s-a confruntat adversara sa din optimile de finală de la Wimbledon, Madison Keys, pe care  a învins-o în trei seturi, 6-7 (5), 6-4, 6-3.

"A fost un meci foarte dur, dar mă aşteptam la o asemenea partidă, pentru că o ştiu foarte bine pe Keys. E o jucătoare foarte solidă, cu un serviciu greu de returnat.

Nu ştiu ce i s-a întâmplat în timpul meciului, pentru că am fost concentrată la ceea ce trebuie să fac eu pentru a câştiga. Nu am observat că e accidentată.

Am avut o şansă să închid primul set şi am ratat-o, apoi m-am concentrat numai şi numai la ceea ce aveam de făcut. Am încercat să fiu cât mai agresivă şi am reuşit să înving. Cred că sunt foarte aproape de cel mai înalt nivel. Mă simt bine, pregătită şi cu multă încredere", a declarat Halep la finalul meciului, conform Digi Sport.

Simona Halep (5 WTA) se va duela în sferturile de finală cu Angelique Kerber, locul 4 WTA, care a trecut de Misaki Doi, locul 49 WTA, scor 6-3, 6-1.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
dinamo100
dinamo100  •  04 Iulie 2016, 15:29

Mda, era greu sa nu observi ca Madison are niste probleme fizice, dar declaratiile astea conteaza mai putin. A fost un meci foarte echilibrat, iar Simona are in momentul de fata un joc matur, fara multe greseli nefortate care o face sa fie foarte greu de batut, chiar de catre adversare foarte puternice, cum este aceasta Madison Keys. Cred ca vom mai auzi multe despre Keys, fiindca e o jucatoare excelenta.

1735784016680781
Dorin Axente  •  05 Iulie 2016, 02:12
Postat de dubluv pe 04 Iulie 2016, 19:41

eu cred ca ar putea sa te ia antrenor, asa de priceput esti.

nu as refuza, sincer vorbind, insa subiectul era altul. Mersi totusi de apreciere.

sorin965
sorin965  •  04 Iulie 2016, 20:50
Postat de andrei.33 pe 04 Iulie 2016, 18:17

Cum sa nu observi ca e accidentata cand aia se tinea de picior la fiecare minge in setul trei...Dincolo Federer refuza sa joace o minge vazand ca a alunecat adversarul, iar aici Halep se face ca nu vede ca americanca era intr-un picior, sa nu cumva sa spuna cineva ca victoria ei nu ar fi meritata. Cam nasol caracter.

Eşti incredibil , ce ai fi vrut sa facă Halep ? să îi dea meciul în semn de respect şi muuultă plecăciune ? că vorba aia, era Keys şi nu un amărât român prefăcut precum Halep ? Când a noastră nu se simte bine toţi o critică , nimeni nu o crede . Hai că devenim penibili cu atâta critică . Până la urmă Keys e câteva locuri sub Halep în clasament deci normal deznodământul meciului .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează