SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

Prima reacție a Simonei Halep după înfrângerea zdrobitoare de la Toronto: "Se mai întâmplă! Nu voi uita repede"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 09:35

Simona Halep a pierdut clar în semifinalele turneului de la Toronto, scor 1-6, 1-6, în fața ucrainencei Elina Svitolina.

La conferința de presă de după meci, Halep a spus că a făcut un turneu bun, că a jucat bine în sferturi și că acum se gândește la viitoarele turnee.

"Am ajuns în semifinale. Zic că nu e atât de rău, mai ales că e un turneu mare. Până în sferturi am jucat foarte bine. Nu voi uita așa repede acest meci.

Trebuie să merg înainte. Mai am multe turnee de jucat. A fost una dintre zilele mele proaste. Se mai întâmplă și asta uneori", a spus Halep la conferința de presă.

Simona, locul 2 WTA, va participa la turneul de la Cincinnati, unde se va duela în primul meci, în turul II, cu o jucătoare venită din calificări.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
simonhalep
simonhalep  •  14 August 2017, 09:53

haleapa, retrage-te că faci țara asta de râs. o albaneză! nu vei câștiga în viața ta un turneu de GS, nu ai anvergură, ești pitică. măcar de îți lăsai sânii ăia voluptoși pe care îi purtai cu mândrie când ți-ai început aventura WTA. ne-am fi uitat cu plăcere la meciurile tale și mai închideam ochii la o așa înfrângere rușinoasă. totuși, bănuiala celor din forul mondial al tenisului, cum că ai fii pe mână cu o casă de pariuri și de aia ai evoluțiile astea sinusoidale, se confirmă. cât ai luat în cont la meciul cu svitolina? se va afla într-o zi.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  13 August 2017, 19:40
Postat de tihi pe 13 August 2017, 13:03

De acum inainte,Halep va ocoli pe Svitolina.Svitolina este viitorul tenisului feminin cu Ostapenko!! Halep nu va mai castiga nicodata cu Svitolina.Ucraineanca este net superioara din toate punctele de vedere si la toate capitolele, ea ar putea fi profesor pentru Halep...si este !! Halep nu prea stie mai mult,este o jucatoare mediocra !

Cum noi, ca intotdeauna, vom ocoli nefericitii copii nascuti fara vrerea parintilor... cazul tau!

tihi
tihi  •  13 August 2017, 17:44
Postat de wowmashha pe 13 August 2017, 17:40

Nici pana acum nu ti.ai dat seama ca locul doi este absolut dar ABSOLUT conjunctural ?nasol moment pt tine .si referitor la ce crezi tu cu ziua proasta vezi ca.s f multe cam de cand joaca cu lopata cam numai zile proaste a avut .in dreptul ei este un mare zero barat .ca za nu zic ca.i si pe minus .in afara de madrid unde nu se prea inghesuie lumea stiind ca .i turneul lui tiriak iar acesta il face cadou cu.i vrea el .in rest cam zero .barat .:))))))

Din pacate zilele proaste sint foarte dese...deci nu este intamplatoare ... asemenea jocuri a facut si cu jucatoare de sub locurile 100.Macar Svitolina este o jucatoare de elita!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează