SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Prima reacție a Simonei Halep după tragerea la sorți a meciurilor de Fed Cup: "E dificilă" » De ce se bucură că nu va juca în primul meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 15:24

Simona Halep a vorbit despre tragerea la sorți a meciurilor de Fed Cup cu Germania de mâine și poimâine. Acestea vor începe de la ora 13:00 și vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Dolce.

Duelul va începe cu disputa dintre Begu și Kerber. Apoi se va juca Simona Halep - Andrea Petkovici.

"Sunt pregătită, m-am pregătit foarte bine, am avut antrenamente foarte grele. Pot să câştig cu Petkovici, pentru că am mai câştigat împotriva ei de multe ori şi mă simt stăpână pe mine în privinţa acestui meci.

Și cu Kerber am jucat și am câştigat, ştiu cum trebuie să joc, dar este o jucătoare foarte dificilă, pentru că e stângace şi mingea vine altfel, cu alt efect. A câştigat un Grand Slam anul acesta şi înseamnă foarte mult pentru ea, vine cu un moral ridicat. Dar nimic nu este imposibil şi am încredere că putem câştigă aceste meciuri.

Este mai bine că nu încep eu, că să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera. Pentru fani am un mesaj: «Vă mulţumesc că veniţi la meciuri şi că ne susţineţi. Haideţi să batem împreună Germania!»", a zis Halep la Dolce. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
597667370336981
Kitty Mace  •  16 Aprilie 2016, 18:09

Bravo Simona, felicitari pentru victorie! :)

10204444699616941
Ion Ionescu  •  16 Aprilie 2016, 12:04
Postat de nnapocarepublic pe 16 Aprilie 2016, 05:12

moshule fatuca asta nu reprezinta Romania...asa ca !

Da, ma? Halep nu reprezinta Romania??? Dar tu ce reprezinti, bre? Partidul ***? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  16 Aprilie 2016, 10:06
Postat de wowmashha pe 15 Aprilie 2016, 16:09

ce caracter in. fe . ct . ce ... suflet hain are . incredibil . priviti declaratia ei ,,,Este mai bine că nu încep eu, că să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera.,,, o doare undeva de romania . trage apa la wc dupa aceasta tara cum a mai facut si alta data . important pt ea este doar planul personal . se gandeste numai la ea aceasta fatuka . habar nu are ca face parte dintr-o echipa . si ca trebuie sa gandeasca pozitiv si constructiv pt a ajuta echipa . este interesata numai de ea . sa nu cumva sa se faca de ras . este macinata de teama si roasa de invidie . bine ca nu incepe ea . bine ca incepe o colega de a ei sa se faca ai de ras si spera ea sa castige meciul 2 ca sa para salvatoarea tarii. halep esti un nimic . un nimeni in drum . *** .

Fostule Bosfor, nu ne mai intoxica cu delirurile tale de balaceancanist. Mai bine nu uita sa-ti iei pastilele la timp, ca iar intri in criza cand va castiga Simona.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează