SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Prima reacție oficială la huiduieli! Gabriela Firea a explodat pe Facebook, apoi și-a închis contul! Ca pe vremea "agenturilor": "Sorosiștii, echipele organizate de cetățeni cu venin și ONG-urile dubioase au vrut distrugerea evenimentului!"

Foto: Bogdan Buda
Foto: Bogdan Buda

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 21:38

Huiduită copios pe Arena Națională, la evenimentul dedicat Simonei Halep, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a avut o reacție dură pe Facebook, punându-i la zid pe bucureștenii care au fluierat-o. 

Ulterior, la aproximativ o oră de la postarea mesajului, Gabriela Firea a luat decizia de a-și închide contul de Facebook.

"Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puțin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ținută, pe Arena Națională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul.

A fost o mobilizare uriașă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineață, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acțiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de știri false și comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost și copii, la un festival al urii și dezbinării. Când am declarat-o Cetățean de onoare al Municipiului București, mulți au strâmbat din nas. Și au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam așa cum merita, ar fi spus că sunt arogantă și că nu îmi fac datoria de primar general.

În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinați cu entuziasm de cetățeni și sunt recompensați prin intermediul autorităților de la acel moment: ministru, primar, președinte de federație etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul față de valorile noastre. Repet, dacă nu organizam nimic și nu ofeream Cheia Orașului într-un cadru festiv, aveam să fiu certată că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de român și primar, nici așa nu a fost bine... pentru unii. Echipe de cetățeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.

De dragul ei și din respect pentru performanța sa uriașă, puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naționale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanța. Nu despre câti bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureștiul într-un oraș sub asediu. Slavă Domnului că cei mai mulți sunt oameni civilizați, democrați, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, și mâine este o zi! Și mâine e o zi de muncă! Și mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoși, că putem avea credința și că putem ierta. Ai câștigat, continuă! Ai pierdut, continuă!", a scris Gabriela Firea, pe Facebook. 

Cum a sunat discursul Gabrielei Firea de pe Arena Națională: 

"Nu fac altceva decât să-mi exprim satisfacția. Vreau să-i ofer Simonei cheia orașului București, dar și o plachetă omagială. Te felicit și îți doresc mult succes", a fost scurtul discurs intonat de Gabriela Firea, care a fost huiduită masiv de cei peste 15.000 de fani prezenți pe stadion - DETALII, AICI

Vezi și: Tolontan face o paralelă cu situația din 2011 » Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea cu Lucian Bute

Halep a prezentat trofeul pe Arena Națională, în fața a 15.000 de fani: "Sunt mai emoționată ca la Roland Garros" » Firea, huiduită copios în timpul discursului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (187)
timm
timm  •  13 Iunie 2018, 00:08
Postat de adriann_ pe 12 Iunie 2018, 10:42

Aici in schimb arati ca nu te duce mintea nici de la mana pana la gura. Bulisor, nu exista coruptie fara corupatori, doar cu corupti. Fiica nu prea inteligenta a procurorului ceausist de la Medias nu a ridicat un deget contra Microsoft, Bechtel etc etc. Asa a fost distrusa tara.

Esti prostalau rau de tot. In cazul fcsb ai copiat niste idei. Mi-e rusine cu tine.

timm
timm  •  13 Iunie 2018, 00:04
Postat de Ducu Praz pe 12 Iunie 2018, 09:35

Rusine...nu putem organiza o manifestare fara amestecul politicului.Gasca #Rezist a confiscat organizarea....chiar si numele lui Halep a fost asociat cu #### (vezi banerul expus pe stadion).Practic Halep a fost huiduit si fluierat si nu Firea.Mai bine nu organiza nimic.Foarte multe alte jucatoare a castigat RG,si totul s-a terminat in liniste,fara nici un mare tam-tam,fara manifestari iesite din comun.

Puteti organiza *** pentru Firea. Va aplauda audienta. Nu va huiduii nimeni. Valoarea este recunoscuta de toata clasa politica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  12 Iunie 2018, 16:24

Toapa din Voluntari (citat Basescu) a confundat Bucurestiul cu Teleormanul !

Vezi toate comentariile (187)
Comentează