SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BRISBANE

Primele comentarii după retragerea Simonei Halep de la Brisbane: "Sînt un pic surprins"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 13:41

Președintele FR Tenis, George Cosac, a vorbit despre retragerea Simonei Halep de la Brisbane și crede că sportiva noastră a luat o decizie înțeleaptă. 

"Am fost un pic surprins. Dar sînt convins că a ales cea mai bună soluție, de a nu forța. Știu că a pornit cu planuri mari, are o echipă foarte bine pregătită în spate și argumentele unei performanțe mari, tocmai de aceea nu vrea să aibă nici cel mai mic risc înainte de Australian Open.

Simona nu o dată a jucat accidentată. Ea nu este persoana care să se dea la o parte. Dar anul acesta chiar are obiective îndrăznețe cu argumente în spate.

Anul acesta a venit cu obiective mari, de a cîștiga o medalie la Rio, un Grand Slam, să treacă mai departe în Fed Cup, este foarte hotărîtă", a spus Cosac pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
630029563766362
Anttoniuss Verne  •  07 Ianuarie 2016, 08:10

Prin ceea ce a realizat pana acum, Simona e deja acolo, langa Nadia, Ilie, Gatu, Hagi si alti mari sportivi care ne-au adus mari bucurii. E inca in activitate si sunt convins ca va realiza mult mai multe. Orice sportiv are perioade mai putin bune datorate acidentarilor sau lipsei de forma. Indiferent ce va fi, o sustin pe Simona pana in panzele albe. Locul 2 WTA e pe deplin meritat. (clasamentul nu minte). Hai Simona!!!! Sa nu pleci urechea la rautaciosii care te critica, Nu uita ca noi, cei care te sustinem, suntem cei multi.

691869250956638
Ion Florea  •  05 Ianuarie 2016, 18:00

Se cam joacă cu sentimentele noastre ale iubitorilor acestui sport.Am pus mare bază pe talentul ei ,pe educație pe patriotismul arătat în multe ocazii dar simt că m-am cam înșelat.Cineva o sfătuiește greșit.Oare ce a vrut să spună când a afirmat despre actualul antrenor „acum este al meu și numai al meu„Dacă asa stau lucrurile e dreptul ei și să nu ne mai amăgească.Cred că ptr.asta s-a dus în Australia.

iris.aura
iris.aura  •  05 Ianuarie 2016, 17:07

Tipic , specific ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează