SPORTURI  »  TENIS  »  WTA AUSTRALIAN OPEN

Primele declaraţii ale Simonei Halep după înfrîngerea din sferturile Australian Open » Ce s-a întîmplat împotriva Dominikăi Cibulkova

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 09:58

Simona Halep a prins o zi mai slabă împotriva slovacei Dominika Cibulkova, reuşind să cîştige doar 3 gameuri. ♦ Chiar şi aşa, românca în vîrstă de 22 de ani va atinge cea mai bună clasare din carieră, locul 10 WTA imediat după Australian Open.

Halep a explicat la conferinţa de presă de la finalul partidei ce s-a întîmplat cu ea: "Chiar nu am putut să joc astăzi. Am avut prea mari emoţii şi nu am putut să le stăpînesc. Am fost foarte nervoasă şi înainte de meci şi nu am putut să simt mingea aproape deloc. Nu m-am mişcat prea bine, aşa că nici nu am jucat deloc bine.

Dar ea a jucat excelent, a lovit puternic şi s-a mişcat rapid pe teren.

Sînt fericită că am ajuns într-un sfert de finală la un turneu de Mare Şlem. A fost visul meu înainte de acest turneu. Nu vreau să mă mai gîndesc la acest meci, ci să mă bucur de performanţa reuşită şi să merg acasă fericită.

Voi mai avea şanse să trec de sferturile de finală în turneele de Mare Şlem, dar trebuie să muncesc foarte mult, la fel cum am şi făcut-o pînă acum. Şi trebuie să fiu pregătită înaintea meciurilor mari. Pentru asta trebuie muncă, multă muncă", a explicat Halep la conferinţa de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
salaaurel
salaaurel  •  23 Ianuarie 2014, 09:50

Sa nu uiti niciodata ca dupa ce ai cazut ,ai obligatia de a te ridica repede si s-o iei de unde ai ramas si totul ramane in urma.Simona indiferent ce e esi campioana noastra ,succes.

nicco
nicco  •  22 Ianuarie 2014, 17:23

E bine si asa. Dar pustoaica de 19 ani din Canada, cum de a avut tupeul si puterea sa o invinga pe Ivanovici?

caligula2
caligula2  •  22 Ianuarie 2014, 16:21

Felicitari!Continua,acum este momentul sa incepi o cariera remarcabila in lumea mare a tenisului! In viitorul apropiat vom vorbi despre nr 1 mondial din categoria Halep,Bouchard,Muguruza,Stephens,Keys,Radwanska(fenomenala in fata Azarenkai) si inca vreo 2-3 fete care vin din spate.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează