SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Primele declaraţii ale Simonei Halep după performanţa istorică de la RG » Ce spune despre finala cu Maria Şarapova

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 21:17

Simona Halep a reuşit o performanţă istorică la Roland Garros în această după-amiază după ce s-a calificat în ultimul act al Openului Franţei, iar la finalul partidei a oferit primele reacţii.

"A fost visul meu să joc o finală la Paris şi sînt extrem de fericită că am reuşit să mă calific. Am fost puţin blocată în unele momente, mai ales în setul al doilea, dar este foarte important că am cîştigat în 2 seturi. Trebuie să fiu fericită.

Am avut unele emoţii în primul set, dar am rămas concentrată. Nu cred că am arătat pe teren.

Nu ştiu ce s-ar fi întîmplat dacă nu cîştigam al doilea set, aşa că e excelent că am cîştigat din acest tie-break".

Simona a vorbit şi despre Maria Şarapova, adversara din finală: "Este o mare campioană, ştiu cum trebuie să joc împotriva ei. Va fi un meci foarte interesant, am pierdut cu ea la Madrid, dar am învăţat multe lucruri acolo".

Citeşte şi: Victorie fantastică a Simonei Halep în semifinale la Roland Garros! Va juca împotriva Mariei Şarapova în finală şi a urcat pe locul 3 WTA

"Regele" Hagi vorbeşte despre "regina" Halep: "E extraordinară, poate ajunge numărul 1"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (235)
ilmaestro
ilmaestro  •  06 Iunie 2014, 10:05

Felicitări Simona,NOTRE RESPECT.

flaviulucianr
flaviulucianr  •  06 Iunie 2014, 07:49

Am stiut inca de la inceputul turneului ca poti sa castigi Roland Garros-ul,desi erau multi carcotasi si rautaciosi care dupa cum se exprima nu au nici o tangenta,nici cele mai minime cunostinte despre tenis(chiar unii din ei recunoastea asta)care spuneau ca vei fi eliminat la fiecare tur jucat.Cred ca astfel de specimene destul de multe specifice din pacate natiei noastre,gandesc asta din invidie la reusita reusita oricarui semen de-a lor,neacceptand ca altul a reusit pe propriile forte(poate nici nu stiu ce inseamna asta)iar ei se complac in mediocritate sau/si scursuri ale societatii. Bafta Simona!sunt sigur ca poti sa o invingi pe Sharapova in finala si sa continui sa faci istorie.

forumeer
forumeer  •  06 Iunie 2014, 07:45

Simt ca antipatia mea pt Shutupova va creste considerabil pana la ora meciului, punctul culminant fiind chiar la ora meciului. De parca nu era suficient ca behaie la orice minge lovita si ca se bucura exasperant pt privitori pt orice punct castigat, acum mai trebuie sa-si si priveasca adversara cate 5 secunde inainte de fiecare serviciu. Priveste 5 secunde in gol, abia apoi bate mingea de zgura si serveste. Cate tertipuri pt a irita adversarul si-o mai dezvolta pana la finalul carierei? . Dincolo de anti fair-play-ul vadit afisat de icnitoarea din Siberia, mi se pare ca are cel mai bun si complet tenis in acest moment, cu regret zic. Ca s-o bata, Simona trebuie sa se autodepaseasca.

Vezi toate comentariile (235)
Comentează