SPORTURI  »  TENIS  »  MONTREAL WTA

Primul diagnostic pentru Mihaela Buzărnescu » Cât poate lipsi de pe teren: "Îi știu problemele. A fost la mine la cabinet"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 10:22

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale de fotbal, a vorbit despre accidentarea dură suferită de Mihaela Buzărnescu (30 de ani/20 WTA) în meciul de aseară din turul doi de la Montreal cu Elina Svitolina (5 WTA / 23 de ani).

"Am văzut și eu imaginile cu Mihaela. Se pare că e leziune de ligament anterior. Așa presupun după ultima mișcare făcută cu glezna. Asta înseamnă că va sta departe de teren două săptămâni. Nu pare ceva grav. E expresia voinței această fată. Nu cred că e vorba de o accidentare gravă.

În funcție de investigațiile de azi se va stabili un diagnostic corect. Ruperea fibrelor reprezintă o durere atroce. Asta explică urletele ei de aseară. Eu încă n-am apucat să vorbesc cu ea. Ea a venit la mine la cabinet când avea probleme cu umărul și cu genunchi. Îi știu problemele", a declarat Pompiliu Popescu la TV Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în decisivul partidei cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. "Miki" a alunecat, a călcat strâmb și a izbucnit imediat în hohote de plâns (detalii, aici). 

Citește și: ULTIMA ORĂ Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după accidentarea înfiorătoare de aseară

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV cu tatăl Mihaelei Buzărnescu »  Ce sfat i-a dat înainte de turneu + Care era starea lui "Miki" în această dimineață

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  09 August 2018, 15:29
Postat de dakesis pe 09 August 2018, 13:16

nea pompilica asta stie tot, despre orice, un fel de dumitrica dragomir doi.

nea Pompilica asta , cum ii spui tu lucreaza de vreo 45 de ani , ca doctor, doar cu sporrtivi. tu lucrezi intens cu mana dreapta , prinzand si masand madularul central, iar asta iti afecteaza gandirea muuuult mai grav decat crezi

mplttev
mplttev  •  09 August 2018, 13:35

Mare păcat. O jucătoare de excepție. Are un joc spectaculos! Să sperăm că își va reveni repede. Pe mine nu mă mai interesează acest turneu.

dakesis
dakesis  •  09 August 2018, 13:16

nea pompilica asta stie tot, despre orice, un fel de dumitrica dragomir doi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează