SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Primul turneu la care va participa Simona Halep după Australian Open: "E un antrenament bun"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 17:22

După eliminarea suferită în primul tur la Australian Open, Simona Halep va reveni pe teren cu ocazia turneului WTA de la Sankt Petersburg, a declarat Ilie Năstase.

Căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României susţine că Halep le-a transmis celor din Federaţie că va evolua la turneul din Rusia înaintea confruntării dintre România şi Belgia.

"Se duce la Sankt Petersburg şi va juca acolo săptămâna viitoare, aşa mi s-a transmis de către cei de la Federaţie. Este un bun antrenament înaintea meciului cu Belgia din Fed Cup. Apoi fetele vor veni luni la Bucureşti şi vor avea câteva zile de acomodare", a spus Năstase conform ziare.com.

Până acum, Halep şi Sorana Cîrstea şi-au confirmat participarea la meciurile din Fed Cup, care se vor desfăşura pe 11 şi 12 februarie, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Turneul WTA de la Sankt Petersburg va avea loc în perioada 30 ianuarie-5 februarie şi face parte din categoria Premier, cu premii în valoare de peste 700.000 de dolari. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  27 Ianuarie 2017, 12:53

Primul turneu dupa AO,si al doilea insucces,cand va iesi din primul sau al doilea tur !!!

ray51
ray51  •  27 Ianuarie 2017, 09:36

Mai fato, dar nu te doare genunchiul? Da-o-n branza de treaba! M-as bucura sa castigi turneul, dar mai importanta este intalnirea cu Wickmayer, Kirsten Flipkens sau cu Elise Mertens...

1694883147460487
Ioan Bratu  •  26 Ianuarie 2017, 18:42

Bunicuta Lucic-Baroni, a dovedit ca nu o trimis-o acasa pe simonica de doua ori in turul1 din GS din 2014 incoace. Sper ca vazut in ce ritm trebuie sa joci ca sa nu vi acasa din t1. Vai dar Coco a scos-o din minti pe Muguruza, dar Muguruzura are un GS are cu ce se mandri. Simonica mai are de asteptat ca au inviat WILIAMS-urile.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează