SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Programul pentru sîmbătă de la Wimbledon! Monica Niculescu deschide "balul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 22:34

Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va întîlni pe Kristyna Pliskova, poziția 134 în ierarhia mondială, sîmbătă, în turul trei la Wimbledon, în primul meci de pe terenul 18, programat cu începere de la ora 13.30.

Monica Niculescu va evolua tot sîmbătă și la dublu, unde, alături de Olga Savciuk (Ucraina), le va întîlni pe sportivele Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franța - favorite 4), în turul doi. Meciul este al treilea de pe terenul 8.

În meciul patru de pe terenul 5, perechea Horia Tecău/Katarina Srebotnik (România/Slovenia - favoriți 6) va întîlni învingătorii din meciul Eric Butorac/ Katalin Marosi (SUA/Ungaria) - Rohan Bopanna/Maria Jose Martinez Sanchez (India/Spania), în turul doi al probei de dublu mixt.

În turul doi la dublu feminin, în al doilea meci de pe terenul 7, Irina-Camelia Begu și Lara Arruabarrerna vor întîlni perechea australiană Jarmila Gajdosova/Ajla Tomljanovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
marioa
marioa  •  04 Iulie 2015, 08:43
Postat de catalynn pe 04 Iulie 2015, 07:49

Haplea nu joaca azi?!

Halepoaica joaca pentru ea! Nu ai citit ce spune? Nu joaca pentru altii asa ca joaca astazi dar la perete sa nu o vada altii ca nu are obligatii nici fata de fani nici fata de suporteri sau spectatori. Tine secret jocul ei!

catalynn
catalynn  •  04 Iulie 2015, 07:49

Haplea nu joaca azi?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează