SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP/ ROMÂNIA - CEHIA 2-3

Puteam fi în semifinale! Verdictul despre Tecșor: "A clacat în cel mai important moment"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 12:57

România a pierdut în turul I al Grupei Mondiale de Fed Cup, scor 2-3, acum urmînd să joace din nou la baraj, cu Germania, pe 16-17 aprilie.

Calificarea în semifinalele Fed Cup s-a decis în meciul de dublu, acolo unde s-au duelat perechile Andreea Mitu/Raluca Olaru - Karolina Pliskova/Barbora Strycova, iar cehoaicele s-au impus fără probleme, scor 6-2, 6-3.

Perechea de dublu a României a fost una neexperimentată și asta s-a văzut pe parcursul meciului.

Într-un sondaj GSP.RO, 31.500 de cititori au răspuns întrebării "A greșit Tecșor tactica în meciul cu Cehia? Era nevoie de un alt dublu în meciul decisiv?"

Dintre aceștia, 77%, 24.000 de fani sînt de părere că Tecșor a greșit și era nevoie de altă pereche la meciul decisiv de dublu. Doar 7.500 de cititori au considerat că perechea Olaru - Mitu a fost potrivită pentru a juca în acel meci. 

Ce putea să facă Alina TECȘOR CERCEL

În condițiile în care Pliskova pornea ca favorită certă în duelul cu Niculescu, Tecșor putea să mizeze pe Andreea Mitu în meciul de simplu, iar în meciul decisiv să joace cu cel mai bun dublu, Niculescu - Olaru.

În al doilea meci, Alina Tecșor putea să schimbe din mers tactica pe care și-a făcut-o înainte de startul duelului cu Cehia. Antrenoarea putea să riște cu în ultimul meci de simplu, iar Monica Niculescu, a doua rachetă a României, putea fi odihnită în meciul de simplu de duminică, contra Karolinei Pliskova, pentru a juca în proba de dublu, alături de Raluca Olaru.

Alina Tecșor a preferat să folosească un dublu neexperimentat, deoarece Monica acuza oboseală și unele dureri fizice. De-a lungul meciului cu Cehia, Mitu și Olaru au dat semne că nu sînt obișnuite să joace împreună și au existat multe nesincronizări între cele două.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
magura
magura  •  13 Februarie 2016, 12:10
Postat de dansulnorilor pe 13 Februarie 2016, 02:06

Pai, daca cititorii au votat... Doar ei sunt expertii din tenisul romanesc. Fituica de 2 bani, nu gazeta

Da mai RAPIDistule, dar aici este ca la Alegerea presedintelui sau ca la alegerile locale. Noi votama (sau asa credem) iar de iesit, IESE CINE TREBUIE. Degeaba au votat cititorii DUPA MECI! Faptul este consumat!

dansulnorilor
dansulnorilor  •  13 Februarie 2016, 02:06

Pai, daca cititorii au votat... Doar ei sunt expertii din tenisul romanesc. Fituica de 2 bani, nu gazeta

catalynn
catalynn  •  12 Februarie 2016, 23:14
Postat de nea_vanea.60 pe 12 Februarie 2016, 21:59

exista, teoretic, dublul begu-niculescu. dar, dulgheru si begu nu au vrut sa joace meciul din cauza convocarii lui halep...

Convingerea cu care faci aceasta afirmație imi aduce aminte un citat celebru al mareului Iorga: "Un adevărat prost e foarte rar, îl cunoşti mai întâi prin aceea că nu se îndoieşte de dânsul."

Vezi toate comentariile (9)
Comentează