SPORTURI  »  TENIS  »  EMMA RĂDUCANU

Radu Banciu, derapaj incalificabil la adresa tatălui Emmei Răducanu: „Cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a ajuns finanțist. Giuleșteanul a plecat din Canada spre Londra”

Radu Banciu / Captură Look Sport +46   FOTO
Radu Banciu / Captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 18:20 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 18:52

Realizatorul TV Radu Banciu (51 de ani) a fost protagonistul unor remarci rasiste reprobabile la adresa lui Ian Răducanu, tatăl Emmei Răducanu, campioana de la US Open 2021.

Banciu l-a luat în colimator pe tatăl jucătoarei cu origini românești, la adresa căruia a proferat, în direct, cuvinte mai mult decât deplasate. 

Radu Banciu, derapaj la adresa lui Ian Răducanu: „Mare finanțist, înțeleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian”

„La doi ani înțeleg că a plecat giuleșteanul de taică-su din Canada spre Londra. Mare finanțist, înțeleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian. Atât de tâmpiți sunt unii, nu au pic de cultură. Peste tot vezi că îl cheamă Ian. Așa îl cheamă prin Anglia sau Canada. Pe el îl cheamă Ion, să fim corecți aici. 

Chinezoaica noastră, da, evident. Pentru că pe maică-sa o cheamă Renee. Atenție, se scrie cu doi de e aici, indiferent de dicționarul în care te uiți. Înțeleg că și asta se ocupă tot cu domeniul finanțelor.

Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a ajuns finanțist. Și la banca la care dăduse el jaful, chinezoaica lucra. S-au împrietenit ca ăia din Casa de Papel și s-au dus în Marea Britanie”, a spus Banciu, la Look Sport. 

Se uită la Emma Răducanu englezii cum se uitau la regină când avea 23 de ani. Inclusiv regina, inclusiv premierul Angliei au felicitat-o. Ea e româncă, România și China ar trebui să scrie. Nu Canada, nu Marea Britanie. Sigur, are accent englezesc pentru că e de la doi ani acolo 
- Radu Banciu

Tatăl Emmei Răducanu, foarte implicat în decizii 

Extrem de implicat în deciziile jucătoarei e chiar tatăl jucătoarei, Ian Răducanu. Daily Mail scrie că el este cel care ia deciziile pe termen lung în ceea ce o privește pe fiica sa, așa cum se va întâmpla și în cazul antrenorul ei full-time. 

Ian are o diplomă în inginerie civilă și tot el a fost cel care a ghidat-o pe Emma spre tenis. „Părinții mei luau lecții într-un parc din zonă și m-au «târât» și pe mine în treaba asta. Chiar nu mi-a plăcut tenisul la început. Tatăl meu mă cam forța să joc, dar am început să concurez și am simțit că am acel spirit competitiv în mine și că îmi place să lupt”, spunea Emma în urmă cu mai mult timp.

VIDEO Rezumatul finalei Emma Răducanu - Leylah Fernandez

Citește și alte știri despre Emma Răducanu: 

Ilie Năstase nu crede că românii trebuie să se laude cu performanțele Emmei Răducanu: „De ce să ne mândrim cu ea? S-a născut în altă țară!”

Emma Răducanu, „vânată” de marile branduri » Specialiștii preconizează câștiguri de 150 de milioane de lire sterline

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
mishu_74
mishu_74  •  24 Septembrie 2021, 15:14

eu nu pot sa inteleg cum o astfel de persoana, ca om nu poate fi numit, este lasat liber? *** faptul ca exista alte persoane care se uita in gura lui, nici nu-l mai comentez...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2691766454449157
Andrei Vasile  •  23 Septembrie 2021, 19:21

Radule de ce amesteci prostia ta cu sportu.daca Emma a castigat finala trebue felicitat incurajat la varsta asta .comentezi trecutul parintilor.esti jurnalist de sport atunci comenteaza sportul nu prostiile tale si dacai adevarat ce a facut taicasau tu ce treaba ai cu lucrurile astea te legi de toata lumea care au facut sport de performanta.esti prost crescut.esti invidios ca a castigat atatia bani.toti avem un trecut si tu ai nu cred ca nu.cereti scuze ce vorbesti.stiu cati place bani sa faci publicatiile tale grosolane.Nu uita ca si tu esti om si tu ai un trecut si nu roz.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  22 Septembrie 2021, 15:35
Postat de Marius Caseanu pe 21 Septembrie 2021, 23:44

Pai vezi de ce a plecat omul in Canada? Din cauze celor ca banciu si a celor care il asculta zi de zi. Sovini, rasisti, sexisti, tot ce-i mai rau zace in acesti asa zisi ziaristi. In orice societate civilizata unul ca r. banciu sau badea ar fi de mult la inchisoare...

Corect spus.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează