SPORTURI  »  TENIS  »  ATAC

Radu Banciu îl jignește pe Ilie Năstase: „Nu a fost niciodată jucător de tenis, ci soț! Probabil că își bătea nevasta cu parul”

Radu Banciu a vorbit în stilu-i caracteristic despre Ilie Năstase +19   FOTO
Radu Banciu a vorbit în stilu-i caracteristic despre Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 10:41

Jurnalistul Radu Banciu (50 de ani) a făcut o serie de declarații controversate, în direct, despre fostul mare tenisman Ilie Năstase (73).

„Ilie Năstase cică s-a căsătorit religios a 5-a oară. A luat-o pe una care fusese nevastă de mare grangur înainte. O s-o liniștească Ilie. N-are nicio importanță că a fost un jucător mare de tenis. Vreau să vă spun un lucru. N-a fost niciodată jucător de tenis, el a fost soț! 

Ideea e următoarea, a spus una dintre fostele sale neveste. Nu l-a părăsit că o snopea în bătăie, o dădea afară din casă, o înșela sau că i-a trimis una cerere pe Facebook, nu chestiile astea pentru care te lasă o femeie astăzi. Femeia respectivă a spus că nu a mai putut suporta violența verbală a lui Ilie. Atât vreau să vă imaginați. Nu era vorba că o bătea cu parul, aia nu a mai apucat să scrie așa ceva, deși probabil că o bătea și cu parul. Evident, aia știe cine e Ilie Năstase. Și-a dat seama imediat după ce l-a cunoscut”, a spus Banciu la B1TV.

  • Ilie Năstase s-a aflat pe locul 1 ATP între 1972 și 1973, are 58 de titluri la simplu, printre care și US Open 1972 și Roland Garros 1973. Are în palmares și patru trofee la Turneul Campionilor (1971, 1972, 1973 și 1975). 

Ilie Năstase, cununie religioasă în secret

Ilie Năstase, 73 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-au cununat religios sâmbătă, în secret, deși cei doi erau la un pas de divorț.

Fostul lider ATP a vorbit despre decizia de a să căsători religios cu Ioana, la un an după cununia civilă, și a dat detalii despre nunta la care Ciprian Marica și Ioana Marcu au fost nași.

+15 FOTO

„N-am făcut nimic deosebit. Am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant. A fost simplu și frumos. Așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate. Așa a vrut soția mea. Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. 

Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des. Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”

Ilie Năstase pentru Fanatik

Citește mai multe știri de actualitate:

S-au stabilit semifinalele Cupei României » Dinamo - FCSB, derby în penultimul act din competiție

Manchester United și-a anulat următorul meci, după ce antrenorul advers a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1088966704499575
Barbu Adriana  •  12 Iunie 2020, 10:29

Asa este cand toti *** se cred importanti...Isi dau cu parerea la toate... Banciu bate campii (vorbind o ora fara sa spuna nimic,niste banalitati cu forme de taclale inspaimantatoare !) la B6 cu convingerea ca este "muc si sfarc" si TOTI ceilalti sunt niste prosti.Banciu este un NIHILIST ***. Ce-o mai face Mariuca,chiriasa ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valu4ever
valu4ever  •  11 Iunie 2020, 09:02

La tine Banciule,nimeni,nimic nu este bun...sunt curios cum de TE suporta nevasta cred ca,se chinuie greu!

134305330918328
Ionel Moraru  •  11 Iunie 2020, 08:21

Ilie Năstase, a fost sportivul care a făcut din tenis artă, scula stadioane în picioare când intra pe teren, ca sportiv a avut lumea la picioare, ca om, a avut însă un caracter cam nepotrivit jignind multă lume din sport și din afara lui, cu viața privată, fiecare e liber să și-o trăiască cum vrea, și eu îi urez la cât mai multe, dacă este potent!?. În legătură cu Banciu, e mai prost de gură decât Nasty....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează