SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Radwanska nu i-a dat nicio șansă Monicăi Niculescu » Românca a fost eliminată în turul 3 de la Indian Wells

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 21:31

Monica Niculescu a pierdut întâlnirea din turul trei de la Indian Wells împotriva polonezei Agnieszka Radwanska (numărul 3 WTA), scor 2-6, 1-6.

Jucătoarea din România (numărul 34 WTA) a intrat în concurs în turul doi, când a eliminat-o pe Watson Heather, scor 6-4, 2-6, 6-2. Radwanska va juca în faza următoare împotriva învingătoarei din meciul Jelena Jankovici - Coco Vandeweghe.

Simona Halep va juca și ea duminică de dimineață, nu înainte de ora 6:30, ora României, împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, numărul 32 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  13 Martie 2016, 22:56

E o diferenta mare de conceptie, tehnica, experienta si psihic intre cele doua. Azi au jucat psihicul de invingator vs psihicul de invins. Din pacate Monica nu poate depasi o bariera, asta si din cauza modului batranesc pe care il adopta in timpul jocului. Sa vedem cum s-a upgradat Simona pt meciul de dimineata. Sa fie cu noroc. Daca scapa de Makarova, cred ca ajunge la Serena si .. poate, poate ca... Sa nu visam prea departe. mai bine pas cu pas.

817570691657743
Oana Miulescu  •  13 Martie 2016, 22:41

Da, Monica n-a avut nici o sansa in fata loviturilor plasate ale Radwanskai& a cazut psihic. totusi, Monica a jucat bine la Doha, dar din pacate a fost eliminata de aceeasi jucatoare, care trece printr-o perioada foarte buna. Mult noroc Simonei, va avea de asemenea un meci dificil.

catalynn
catalynn  •  13 Martie 2016, 22:35

Pacat, Monica a jucat foarte bine azi, mult mai bine decat lasa sa se vadă scorul, insa Aga a fost de-a dreptul uluitoare in cateva momente, niste lovituri de generic asa cum numai ea știe, o tehnica si o precizie ireproșabila. Asta e, poate are mai mult noroc la dublu, desi perechea ceha, cea care boicotează meciurile de FedCup este printre cele mai bune din circuit ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează