SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Rafael Nadal, ca Dan Petrescu :) » Ce a spus despre adversarul din „sferturile” US Open, pe care îl conduce cu 7-0 în meciurile directe

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 13:43

Rafael Nadal (2 ATP) a trecut de Marin Cilic (23 ATP) în optimile de finală de la US Open, scor 6-3, 3-6, 6-1, 6-2, și va juca în turul următor cu argentinianul Diego Schwartzman (21 ATP).

Rafa Nadal conduce cu 7-0 în duelurile directe cu Schwartzman. În ciuda acestui lucru, ibericul e precaut și își laudă adversarul, tactică pe care Dan Petrescu a etalat-o de mai multe ori în campania de calificare a lui CFR Cluj în Europa. 

„Diego este incredibil! Este unul dintre cei mai talentați jucători din circuit. Are tot ce îi trebuie, un control incredibil și o viteză pe măsură. Poate lovi din toate pozițiile, înțelege perfect jocul. L-am urmărit la ediția asta și a jucat grozav.  

Sasha (n.r. Alexander Zverev) a avut niște probleme în optimi, s-a luptat cât de mult a putut. Într-o zi va deveni cu siguranță campion de Mare Șlem, dar în acest moment Diego e mai bun. Am nevoie de un tenis de calitate pentru a avea vreo șansă să mă calific în semifinale”, a declarat Nadal într-o conferință de presă.

CUM ARATĂ SFERTURILE DE LA US OPEN

  • Stan Wawrinka - Daniil Medvedev
  • Roger Federer - Grigor Dimitrov
  • Matteo Berrettini - Gael Monfils
  • Rafael Nadal - Diego Schwartzman

1,85este cota lui Rafael Nadal la câștigarea US Open. Al doilea în viziunea bookmakerilor este Roger Federer, cu o cotă de 3,00

VEZI ȘI:

VIDEO Andreescu le-a răzbunat pe Simona Halep și Sorana Cîrstea! E în „sferturi” la US Open și urcă provizoriu în top 10 mondial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andrei.33
andrei.33  •  03 Septembrie 2019, 19:09

Titlu de cancan.

jongreat
jongreat  •  03 Septembrie 2019, 16:32

Am crezut că înjură *** ca Petrescu. Mă și miram cum de a ajuns așa. Fix la fel sunt cei doi, sunt frați de cruce.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805791889432655
Valentin Sava  •  03 Septembrie 2019, 15:06

Tot ce declara Rafa e de bun simt. Sa aduci in discutie aici numele lui Petrescu e o mare eroare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează