SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Rafael Nadal, interviu emoționant după calificarea în finala Australian Open: „Mă bucur că mai pot juca tenis! Doar oamenii care mi-au fost alături știu prin ce am trecut”

Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) l-a învins pe Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP), scor 6-3, 6-2, 3-6, 6-3, și s-a calificat în finala Australian Open 2022. Sportivul iberic a oferit un interviu emoționant la câteva minute după meci. +10   FOTO
Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) l-a învins pe Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP), scor 6-3, 6-2, 3-6, 6-3, și s-a calificat în finala Australian Open 2022. Sportivul iberic a oferit un interviu emoționant la câteva minute după meci.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 09:43 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 09:43

Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) l-a învins pe Matteo Berrettini (25 de ani, 7 ATP), scor 6-3, 6-2, 3-6, 6-3, și s-a calificat în finala Australian Open 2022. Sportivul iberic a oferit un interviu emoționant la câteva minute după meci. 

Rafael Nadal a avut de depășit multe obstacole în drumul spre trofeul de Grand Slam cu numărul 21. Ibericul a stat multe luni pe bară din cauza unei accidentări, iar la finalul lunii decembrie a fost infectat cu Covid-19. După victoria cu Berrettini, Rafa a oferit un interviu emoționant.

Rafael Nadal, declarații emoționante după calificarea în finala Australian Open 

„Să fiu sincer, totul mă surprinde. Oamenii din exterior nu știu detaliile, e greu de crezut. Dar oamenii care mi-au fost alături, care mi-au văzut starea în ultimele 6 luni, știu prin ce am trecut. Au înțeles că era foarte dificil pentru mine să ajung din nou la acest nivel. 

Este greu de explicat, dar mă simt norocos. Mă simt norocos că pot juca tenis, că am această atitudine, că mă simt din nou viu, în sensul de competitiv. Mă bucur de acest moment. Presiunea nu este pe umerii mei. Mă bucur de fiecare clipă petrecută pe teren și voi da totul pentru a câștiga trofeul”, a spus Rafael Nadal, la Eurosport. 

VIDEO Interviul oferit de Rafael Nadal după victoria cu Matteo Berrettini

Rafael Nadal, la un meci de istorie

Pentru Rafael Nadal urmează finala, una prin care poate scrie istorie. Dacă se va impune, împotriva lui Tsitsipas sau a lui Medvedev, ar ajunge la 21 de trofee de Grand Slam în carieră. I-ar depăși pe rivalii istorici, Federer și Djokovic. Cei doi au câte 20 de titluri majore.

Citește și alte știri de la Australian Open: 

VIDEO Kyrgios și Kokkinakis sunt în finala Australian Open la dublu! Bucurie de nestăvilit pe teren

Obiceiul ciudat al finalistei de la Australian Open. Ce face între gameuri: „Nu am văzut niciodată așa ceva în tenis!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
267890
267890  •  29 Ianuarie 2022, 18:00

Nadal este fara indoiala un mare jucator. Dar in acelai timp este si un manipulator, un prefacut si un fațarnic fara pereche. Cand spun asta nu pun la indoiala suferintele lui fizice ci caracterul. Dar toata presa e de partea lui si beneficiaza de "sprijin" inechitabil din partea ATP. Nu pun la indoiala performantele lui sportive dar a beneficiat si de sustinere inechitabila din partea diverselor foruri sportive.

1037235313056897
Mihai Grandori  •  28 Ianuarie 2022, 17:13

Dumnezeu nu bate cu parul !!!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  28 Ianuarie 2022, 12:11

Asa e!De vreo 4 ani Nadal se chinuie cu genunchi!I-a crescut un os!Ca la cei cu spondiloza lombara- carora le cresc„cioc-uri”pe coloana vertebrala-excrescente osoase care le ating nervul si le provoaca dureri!Un mare luptator,dar care are si niste lovituri extraordinare!Deja tic-urile lui-de dinainte de a servi-(cu ciupitul de umeri si scarpinatul in fund(de fapt dezlipitul tricoului sau chilotilor transpirati) si stersul pe fata cu antebratul, sunt imitate de tinerii Aliassime sau Berettini!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează