SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ACAPULCO

RAFAEL NADAL - NICK KYRGIOS // ULUITOR! Nadal a ratat 3 mingi de meci consecutive în fața rebelului Kyrgios și e OUT de la Acapulco

FOTO: Twitter @Australian Open
FOTO: Twitter @Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:19

Rafael Nadal (2 ATP) a fost eliminat de Nick Kyrgios (72 ATP), scor 6-3, 6-7(2), 6-7(6), în optimile de finală ale turneului de la Acapulco, Mexic.

  • Kyrgios va juca la vineri noapte în sferturile de finală împotriva elvețianului Stan Wawrinka (42 ATP).

Nadal a părut în controlul înfruntării până în tie-break-ul setului secund. Și-a adjudecat primul set după doar 35 de minute, scor 6-3, și a fost la un pas de victorie în game-ul 9 din setul secund.

Ibericul a ratat nu mai puțin de 4 șanse de break, iar în tie-break a fost surclasat de un joc perfect la serviciu al rebelului australian.

82 % din punctele jucate pe primul serviciu au fost adjudecate de Nick Kyrgios

Setul decisiv a avut un scenariu asemănător cu cel secund. Cei doi am mers cap la cap până în game-ul cu numărul 6, moment în care Nadal a ratat 5 mingi de break.

De data asta, Rafa a fost mai sigur în tie-break, fiind primul care ajunge la minge de meci. Mai exact 3 astfel de șanse a ratat marele campion spaniol. De la scorul de 6-3, Nadal a cedat inexplicabil 5 puncte, pierzând un meci pe care l-a avut în mână.

21 de așia servit Kyrgios în meciul contra lui Rafa Nadal

 

Vezi și: 

MIHAELA BUZĂRNESCU - BIANCA ANDREESCU // VIDEO Buzărnescu, OUT de la Acapulco » Stephens, principala favorită, a părăsit și ea turneul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
merace
merace  •  01 Martie 2019, 20:28

Nadal si Federer, cu cariere uriase, dar si cu varste avansate, dau semne ca intra in scadere. Djokovic e in forma iar. Se schima generatiile si la baieti!

magic4ever
magic4ever  •  28 Februarie 2019, 13:09

Singurul meci din 10 care m-a scos la pariuri..cota 1,20...pfff

adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 Februarie 2019, 10:37

Avand in vedere ca Kyrgios nu prea a contat la primire (o singura minge de break tot meciul si doar 22 de puncte castigate la primire in mai bine de 3 ore de joc!), Nadal avea nevoie doar de un mic avans pe serviciul lui Kyrgios. L-a ratat in al doilea set, cu 3 mingi consecutive de break, in al treilea, iar 3 mingi consecutive si in tie-break-ul decisiv, unde iar a ratat 3 mingi consecutive. Sa ratezi astfel e cam ciudat pentru Nadal dar e desigur un mare merit pentru Kyrgios care si-a pastrat sangele rece. Acum urmeaza duelul cu Wawrinka. Dupa incidentul de la Montreal din 2015, in ciuda asigurarilor ca au trecut peste si s-au impacat, meciul dintre cei doi e intotdeauna interesant de urmarit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează