SPORTURI  »  TENIS  »  ATP INDIAN WELLS

RAFAEL NADAL - ROGER FEDERER » UPDATE Rafael Nadal s-a retras din cauza problemelor la genunchiul drept

Rafael Nadal a avut probleme la genunchiul drept în semifinala contra lui Khachanov // FOTO: Reuters
Rafael Nadal a avut probleme la genunchiul drept în semifinala contra lui Khachanov // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 18:31

Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP) și Roger Federer (37 de ani, 4 ATP) ar fi trebuit să se dueleze în această seară, în semifinalele turneului ATP 1000 de la Indian Wells. Partida nu va mai avea însă loc, ibericul declarând forfait din cauza problemelor de la genunchiul drept.

Episodul 39 al rivalității Nadal-Federer nu va mai avea loc! Nadal, care s-a accidentat în timpul meciului cu Khachanov din sferturi, a anunțat în această seară că nu s-a recuperat și nu e apt pentru duelul cu Federer.

Din păcate, Rafael Nadal nu s-a putut recupera pentru duelul cu Roger Federer și a declarat forfait.

Roger Federer s-a calificat automat în finală, unde va juca împotriva lui Dominic Thiem, 8 ATP, cel care l-a învins în trei seturi pe Milos Raonic, 14 ATP, scor 7-6 (3), 6-7 (3), 6-4.

UPDATE 19:40

Nadal a participat la antrenamentul de azi de la Indian Wells. Ibericul s-a pregătit alături de staff-ul său fără niciun bandaj aplicat în zona genunchiului drept, însă câteva ore mai târziu a luat decizia de a se retrage. 

Nadal, noi probleme la genunchi

Ibericul a acuzat dureri la genunchiul drept în semifinala cu Kharen Khachanov (13 ATP), pe care l-a învins greu, 7-6 (2), 7-6 (2). Nadal a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului pe durata partidei. El a rezistat în fața asediului la care a fost supus de rivalul rus și a închis partida în două seturi decise la tie-break.

Vezi și: VIDEO Federer - Nadal, episodul 39! Confruntare stelară în semifinale la Indian Wells » Rafa, victorie istovitoare cu Khachanov

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bumix
bumix  •  17 Martie 2019, 08:18
Postat de lapusneanul pe 16 Martie 2019, 21:30

prostovane, e ca nu ai vazut meciul lui cu rusul ?

PROST ESTI TU CU TACTU UITATE IN URMA SI VEZI DE CITE ORI A FACUT ASTA

merace
merace  •  16 Martie 2019, 22:49

Ar fi bine ca GSP sa cenzureze toate comentariile celor frustrati de la pariuri. Ar ramane doar comentariile celor care apreciaza sincer sau judeca obiectiv si decent munca enorma a vedetelor din sport!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Martie 2019, 21:55

Mare păcat! Confruntarea ar fi fost un regal, ca de obicei.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează