SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CUP

Rafael Nadal se ia de fanii sârbi după înfrângerea cu Novak Djokovici: „Nu înțeleg cum funcționează tenisul”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 19:01

Rafael Nadal a pierdut duminică un meci decisiv cu Novak Djokovic în finala disputată de Spania cu Serbia la ATP Cup, scor 2-6, 6-7, iar eșecul l-a marcat pe jucătorul iberic.

După înfrângerea lui Nadal, Spania a pierdut și duelul de la dublu cu Serbia, iar țara vecină a devenit prima campioană a noii competiții ATP Cup.

Frustrat, Nadal a făcut ulterior câteva declarații în care i-a criticat pe fanii sârbi. „Unii oamenii din anumite țări probabil nu înțeleg cum funcționează tenisul. Ei cred că e la fel ca la fotbal. Atmosfera de la tenis ar trebui, însă, să fie diferită. Până la un punct, e vorba de respectul față de adversar”, a spus spaniolul.

Suporterii sârbi au avut un aport foarte puternic la victoria naționalei lor de tenis și și-au susținut vulcanic conaționalii la fiecare meci disputat la ATP Cup.

Citește și: 

FOTO Serbia a câștigat ATP Cup! Novak Djokovic a fost erou: l-a învins pe Rafael Nadal și a câștigat și în meciul de dublu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  14 Ianuarie 2020, 11:23

Nadal nu are dreptate !! Am vazut un meci al Spaniei din Cupa Davis jucat acasa, pe un stadion amenajat pe o arena de corida, unde spectatorii spanioli au produs efectiv un vacarm !!

maresal_rinu
maresal_rinu  •  14 Ianuarie 2020, 11:09
Postat de comabi pe 13 Ianuarie 2020, 23:42

Dl. Rinu, cand ati urmarit ultima oara gimnastica? Pentru ca va inseltai: la barna, sol, cal cu manere sau paralele chiar este liniste de cele mai multe ori, suporterii fiind atenti la exericitiu, nu la scandari. Data viitoare fiti mai atent ce postati: fiti mai temperat!

https://youtu.be/UzmUvvpBcJA Ți se pare liniste? Crede-ma ca urmaresc gimnastica de pe vremea Laviniei.

847153178690789
Ticu Troya  •  14 Ianuarie 2020, 09:47
Postat de maresal_rinu pe 13 Ianuarie 2020, 23:07

Comentariul meu nu e doar pentru Nadal, e în general pentru lumea tenisului. Niște fete de 16 ani pot să sară pe o bârnă de 10 cm lățime într-o hărmălaie de nedescris, dar câtai hăndrălăii, plătiți cu zeci de milioane de euro anual, nu pot să lovescă o beșică cu ditamai tigaia de 1 metru pătrat dacă nu e liniște ca la ateneu.

Stai jos , nota 2 !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează