SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Reacția emoționantă a Serenei Williams înaintea ultimului act de la Wimbledon: "Nu puteam să merg până la cutia de scrisori, iar acum sunt în finală"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 18:54

Serena Williams va juca o nouă finală la Wimbledon cu nemțoaica Angelique Kerber, după ce în penultimul act a trecut de Julia Goerges, scor 6-2, 6-4.

Fostul lider mondial a avut un discurs emoționant după victoria din semifinale cu Julia Goerges.

"E o nebunie, nici nu știu cum să reacționez! Nu mă așteptam să mă prezint atât de bine! Nu credeam că o să mă simt atât de liberă, dar iată că s-a întâmplat. Am avut o naștere dificilă, multe operații, aproape că era să nu reușesc. Nu puteam să merg nici măcar până la cutia de scrisori, iar acum sunt în finala de la Wimbledon", a declarat Serena Williams la finalul meciului cu Goerges.

...despre adversara din finală: " Angelique Kerber este o jucătoare foarte bună pe iarbă, a mers bine pe tablou, îmi place să o văd jucând. E un efort incredibil din partea mea, dar am o motivație bună și vreau să o țin tot așa".

  • Finala de la Wimbledon se va juca sâmbătă, de la ora 16:00, în direct la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  13 Iulie 2018, 08:24

Traiasca medicina americana si posibilitatea de a refuza controlul antidoping!!! Traiasca Serena ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp
maxp  •  12 Iulie 2018, 23:26
Postat de Robert Damian pe 12 Iulie 2018, 22:55

Albul,este culoarea Puritatii!!!NIMIC de-a face cu persoana in cauza!!O Rusine Galactica!O Inselatorie mizerabila care dureaza,deja,de prea multi ani!!Dezgustator!!!

Mai lasati-ma cu tampeniile. Tenisul nu e sportul in care dopajul sa rezolve totul, mai ales la fete. Mai sunt o droaie de jucatoare cu dimensiunile si forta Serenei si n-au nicio treaba, dpdv tehnic Serena Williams este cea mai buna din lume, iar asta nu e datorita dopajului. In rest, n-am de unde sa stiu cum stau lucrurile, dar hai macar sa nu mai dam in ea atata timp cat il laudam pana la culme pe Rafa, ca daca unul e murdar, cred ca e si celalalt.

194362334230310
Robert Damian  •  12 Iulie 2018, 22:55

Albul,este culoarea Puritatii!!!NIMIC de-a face cu persoana in cauza!!O Rusine Galactica!O Inselatorie mizerabila care dureaza,deja,de prea multi ani!!Dezgustator!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează